Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolják a trampli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják a trampli nők, hogy van esélyük nálam?

Figyelt kérdés
Elég jó pasi vagyok de egy ideje nincs párom és bulizni sem járok, ezért regisztráltam egy társkereső oldalra és ott több trampli nő is írta, hogy szívesen megismerkedne velem, de nekem az ilyen nők nem az eseteim.
2017. szept. 17. 23:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
A 18-ast ezennel megkoronázom :D
2017. szept. 18. 06:14
 22/29 anonim ***** válasza:
85%
Azért gondolják, mert tudják, hogy nekik csak ilyen pocsöző gyökerek jutnak... kinézettől függetlenül.
2017. szept. 18. 07:04
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg töltsd ki az adatlapot, és írd be, hogy milyen nőt keresel, inkl. magasság, súly, kor, stb.
2017. szept. 18. 07:49
 24/29 anonim ***** válasza:
97%
Talán nem teljesen vagy képben a külsőddel, mert nem 1 vagy 2 trampli ragad rád, hanem sok. Szerintem nem ők tévednek, hanem te nem vagy tisztában a kinézeteddel.
2017. szept. 18. 08:33
 25/29 anonim ***** válasza:
10%
Persze ha egy nő rinyal, hogy alacsony, vékony vagy szűz, neaidjisten szegény férfiak írnak csak rá, akkor az persze oké, mert hát lehet, hogy 250 kiló, de hát ő nő és megerdemli, nem?
2017. szept. 18. 08:40
 26/29 anonim ***** válasza:
Gyökér.
2017. szept. 18. 09:15
 27/29 anonim ***** válasza:
70%
13as vagyok félre értés ne essék, nem teperek. Csak "birom" azt ha egy srácnak nagy a pofája meg ilyen olyan jó pasinak tartja magát ha egy kicsit csúnyácskább lány ismerkedik vele, de ha egy szebb lánnyal van dolguk, nincs akkora fa*uk. Érdekes én pl nem nézek le senkit azért mert elhízott vagy csúnya hozzám képest, ha normális és azonos értékrendet képvisel elbeszélgetek vele szívesen. Viszont lehet bármilyen jóképű valaki ha egy kő bunkó paraszt akkor nem foglalkozok vele.
2017. szept. 18. 10:45
 28/29 anonim ***** válasza:

Hogy miért gondolják?

Hát gondolom úgy vannak vele, hogy egy próbát megér, hogy írjanak neked.

De ennél nagyobb gondod ne legyen;)

2017. szept. 18. 11:08
 29/29 anonim ***** válasza:
Én abban az esetben megértem a kérdezőt, ha a trampli alatt kifejezetten igénytelen nőket ért, nem azt, hogy "hozzám képest ronda és duci". Mert fordított esetben nekem is kínos és felháborító, amikor szép arcú, ápolt, csinosan öltözködő nőként (az egyetlen "bűnőm" az, hogy jórészt betegség miatt túlsúlyos vagyok, de fogyóban, mióta végre diagnosztizáltak és kaptam spéci étrendet) folyamatosan jönnek oda hozzám kifejezetten mosdatlan, mocskos bőrű, igénytelen emberek, és MEG VANNAK SÉRTŐDVE, ha lekoptatom őket. Hogy ennyire ne legyen vkinek önkritikája... ha csak simán nem tetszik nekem az illető, de udvarias és ápolt, nem zavar.
2017. szept. 18. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!