Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a trampli nők, hogy van esélyük nálam?
Figyelt kérdés
Elég jó pasi vagyok de egy ideje nincs párom és bulizni sem járok, ezért regisztráltam egy társkereső oldalra és ott több trampli nő is írta, hogy szívesen megismerkedne velem, de nekem az ilyen nők nem az eseteim.2017. szept. 17. 23:33
1/29 anonim válasza:
Kemény vagy fiam mint vak a poharat.
3/29 anonim válasza:
Ezekkel a kérdésekkel egymást szórakoztatjátok?
4/29 A kérdező kommentje:
Ha nem tudtok normálisan válaszolni, akkor ne írjatok.
2017. szept. 17. 23:47
5/29 anonim válasza:
Általánosságban ez mindenkire jellemző, férfiakra/nőkre egyaránt, hogy azt hiszik, van esélyük náluk sokkal jobb pasinál/csajnál. Valamennyi esélyük valóban van, de ez mondjuk 40-ből 1-szer jön be.
6/29 anonim válasza:
Írd a bemutatkozó szövegedbe, hogy "tramplik kíméljenek", nem fognak írni többet.
7/29 anonim válasza:
Amióta ez a fészbukos-lájkolós világ eltorzította a lányok értékrendjét azóta egy kövér nő vállon veregeti magát hogy így is jól néz ki és kell a pasiknak.
Ahelyett hogy bele nézne a tükörbe és szembesülne a valósággal hogy egy narancsbőrös ocsmány hájas bélféreg, és fénysebességgel vásárolná az éves bérletet a helyi konditerembe.
És ezzel párhuzamosan persze azt hiszik hogy joguk van egy normális pasihoz.
Meg egy-két divatos önfejlesztő tréning és máris hamupipőkének képzelik magukat.
Haverom kigyúrt vele is eljátszották társkeresőn ezek a szerencsétlenek, szóval ne vedd magadra a dolgot.
8/29 anonim válasza:
Ha te olyan faxa csávó vagy,miért nem élőben ismerkedsz és akkor ahhoz mehetnél oda,akihez akarsz?Ja,hogy akik tetszenek,azok elhajtanak?
9/29 anonim válasza:
7-es:Na,az ilyen pasiktól mentsen meg az Úristen,akik így beszélnek másokkal!Tök mindegy milyen alkattal,tök mindegy,kikről beszélsz így,biztos elhajtanálak egy randin,még sportosan és feszes seggel is.
10/29 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nem járok bulizni te pö.cs
2017. szept. 18. 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!