Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megszeppent, megijedt, hogy nem ír?
Van egy lány, akivel beszélgetek egy ideje és már korábban is ismertük egymást. Múltkor felvetettem, lenne-e kedve találkozni (de elsődlegesen nem randi céljából), de sajnos azóta nem válaszolt. Tudom, hogy elfoglalt, viszont már elég sok idő(hetek) eltelt. Gondoltam, megkérdezem tőle, de nem szeretném, hogy úgy tűnjön, türelmetlen vagyok, vagy sürgrtem.
Szerintetek megijedt, hogy felhoztam a dolgot, vagy azt gondolja, biztosan csak randi miatt és nem akar nagyon elutasító lenni (csak passzívan)?
Tudom, meg kellene kérdeznem, és ti erre nem tudtok válaszolni, csak tudni szeretném, volt-e ilyen tapasztalatotok.
Mindketten 20 felett vagyunk.
Előre is köszönöm! :)
Ha ilyen kérdést írsz ki az azt jelenti, hogy nem kaptál még elég nemet nőktől. Sajnos tipikusan olyan lány ha nem akar semmit akkor sunyi módon tudatja veled (az ilyen csajokat nagyon lenézem).
Ha egy lány nem ír vissza akkor várok egy hetet és ha addig nem ír akkor törlöm facebookról mert ez a legegyszerűbb.
Köszönöm mindenkinek!
Volt már elutasításban részem, azért lep meg, mert az eddiguek alapján nem ez volt várható (mármint, hogy így lekoptat). De mindig van min meglepődni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!