Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megijedt vagy csak szórakozna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megijedt vagy csak szórakozna velem?

Figyelt kérdés

Nyáron megismertem egy srácot. A munkahelyemen volt gyakorlaton. Már az első perctől fogva egy hullámhosszon voltunk. Ahogy csak tehette kereste a társaságomat pl:. ebédszünetben vagy az irodában valamilyen indokkal, nagyon jól éreztük magunkat együtt. Igazán boldog voltam vele és szerintem ő is, látszott rajta. Amióta visszament az egyetemre, azóta napi szinten chatelünk, ami mostanában a sex körül forog, főként az Ő részéről. Volt róla szó, hogy találkozunk, amit 3 hónap után Ő kezdeményezett, de amikor konkretizáltam volna az időpontot meghátrált. Pár napja írta, hogy már feladata a a találkozás lehetőségét. :( Nem értem, hiszen Ő lépett vissza. Megijedt volna?? Idősebb vagyok nála (N). Az a "probléma" hogy én már túlságosan is megkedveltem. Nem történt köztünk semmi. Nincs barátom és neki sincs most barátnője. Nemrég annyit írt még, hogy már régóta érdeklem ( mert én úgy gondoltam, hogy nem). Mit tennétek vagy nem tennétek ilyen helyzetben?

Köszönöm a válaszokat! :)

2016. dec. 27. 22:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Túl tökölős ez nekem.

Ha jól éreztétek magatokat, nem volt senkitek, akkor mégis mire vártatok?

3 hónap, 5 hónap, tényleg ekkora b@zmeg csak úgy szimplán, egyszerűen összejönni valakivel?

2016. dec. 27. 23:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszi a választ! :)
2016. dec. 27. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!