Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megijedt volna?

Figyelt kérdés
Tegnap valtottam par szot egy lannyal, majd face-n folytattuk. Annyi volt, hogy du.is kimegy a nem messze levo duzzasztohoz. Mondom neki, ha van kedve talalkozzunk. Mikor megy, mirol ismerem fel? Kerdeztem. Par ora mulva irja ha megsem megy, kozbe jott valami. Ma du meg rairok, beszelgessek vele,h mi merre meddig, h ismerkedjunk kicsit, esetleg hogy fent leszek esete a varosba,lesz szalsza bemutato. Ha ottlesz ottlesz, ha nem nem. Aranyos, jol nez ki, es elso par szoban mar 3 smiley-t tett. Ö 21 en 28.
2016. aug. 5. 11:58
 1/5 Noren1989 ***** válasza:

Beszélgessetek tovább. Az a sok smiley gyanús.

26/F

2016. aug. 5. 12:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ő nem igazán akar veled ismerkedni.
2016. aug. 5. 12:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Ha nem akar, akkor meg irja meg h bocs de nem. Nem sertodok meg.
2016. aug. 5. 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Fecsegni akar, találkozni nem.

Vagy önbizalomhiány, vagy házas, vagy idős, kövér, stb. és idáig nem a saját képeit mutatta, vagy nem mostanit.

2016. aug. 5. 13:09
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem ez már gyanús, beszélgessetek még, de ha a következő találkozásnál is lemondja, akkor beszéljétek meg hogy akkor ez most hogy van, lehet csak azon szórakozik hogy sokkal idősebb vagy, szokásuk... ne hagyd magad átverni, ez a lényeg
2016. aug. 7. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!