Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szórakozna velem?
Pár hónapja ismerjük egymást a férfi nős én egyedül vagyok. Az elején egyértelmű volt mit szeretne de elutasítottam. Nem akarok 3. lenni.
Viszont az utóbbi időben megváltozott képes volt át rendezni a programját hogy találkozzunk. Nem veszi jó néven ha a barátnőimmel megyek valahova ha munkából kifolyólag más férfival találkozok féltékeny elmondása szerint. Ajándékot vett nekem.
Teljesen összezavart. Mi lehet ez? Hülyít ?
1 ffi nagyon sokmindenre képes 1 punciért.
Âtrendezte a programjàt! Ès? Èn is àt szoktam,ha anyàmat kell vinni valahova...Ajàndékot vett. Ès?
Vàltoztat ez azon a tényen,hogy nem függelen?
Kifejezetten örülök, hogy minden házasság ilyen jól működik.
Bár az enyém nem igy elváltam. De akkor egyedül vagyok ezzel. Tényleg örülök neki. És annak is hogy bár van egzisztenciám normális munkám jól is nézek ki mégse kellek csak egy alkalmi kalandra. Így lesz az ember önértékelése tökéletes.
"És annak is hogy bár van egzisztenciám normális munkám jól is nézek ki mégse kellek csak egy alkalmi kalandra."
Ez nem téged, hanem őt minősíti.
Sajnos a célját elérte: összezavart.
De osszuk le az egész egyenletet az érzelmekkel, és lássuk a tényeket:
- Nős
- Ennek ellenére nyíltan szeretőjévé akart téged tenni
- Érzelmileg zsarol
- Teljességgel megbízhatatlan és kétszínű: az elején korrekten elmondota, mit akar, aztán amikor nemet mondtál, hirtelen megváltozott. Ez nem így működik, mert ha elsőre is olyan nagyon téged akart volna, akkor tett volna érted. Csak átváltott olyan üzemmódba, amitől azt reméli, hogy lehetővé válik a megfektetésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!