Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetséges lenne, hogy megijed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges lenne, hogy megijedt? Lent

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok, társkeresőn ismerkedtem meg egy nálam 13 évvel idősebb férfivel. Soha nem gondoltam volna, hogy ekkora korkülönbséggel érdekelni fog férfi, de valamiért nagyon megfogott. Én írtam neki, levelezni kezdtünk.Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 33 évesnek adta ki magát, de az első leveleknél bevallotta, hogy 5tel több. Az elején nekem munka miatt két hétre el kellett utaznom, mondtam is neki, addig is leveleztünk. Heti 3-4 levelet írtunk egymásnak. Aztán mikor hazajöttem, szóba került a találkozás, de kihúzta magát alóla, először azzal, hogy most nem ér rá, utána neki is munka, stb. Mondta, hogy majd küld frissebb képeket, mert amik kint vannak, az pár éves. Egyet küldött csak, kicsit máshogy néz ki rajtuk, de számomra így is érdekes lenne. Mondta, h küld még, de azóta nem küldött. Ennek egy hete. Két napja írtam neki, hogy mi újság, nem reagált. Társkeresőn azóta is minden nap fent van ( amúgy már másfél éve regisztrált). Facebookon is bejelöltem kb két hete, de azóta sem jelölt vissza.

Nem tudok másra gondolni, mint h megijedt, h máshogy néz már ki, mint a képeken, és ez esetleg zavarni fog engem. Mit tegyek? Vagy hagyjam és keressek mást?

2016. dec. 1. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy másokat is fűz rajtad kívül, vagy mások érdekesebbek a számára. De az is megeshet, hogy zavarja őt a korkülönbség. Ha semmire nem reagál, akkor hagyd, hiszen ha több fórumon is próbáltad őt elérni, de nem válaszol, akkor te már nem tudsz ennél többet tenni. Ha akar, akkor úgyis reagálni fog, ha nem akar, akkor nem.
2016. dec. 1. 20:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább csak talált mást, csak ezt nem akarta közölni veled. 1-2 év alatt nem változik annyit az ember, hogy meg kelljen ijednie a másik véleményétől. :)

Szerintem keress mást, millió normális férfi van még a társkeresőkön, akik nem keresnek majd kifogásokat. :) Remélem nekem is írsz majd. :D

30F

2016. dec. 1. 20:33
 3/8 A kérdező kommentje:
lehet...meg azt sem tudhatom, h még mit titkol el..eleve 5 évet letagadott, még ha be is vallotta az elején.
2016. dec. 1. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sajnos csak nem igazán érdeklődik felőled. Keress mást akit fogsz :)
2016. dec. 1. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:
No igen, hazugsággal nyitni nem a legszerencsésebb. Nem is értem, hogy mi értelme van, az az 5 év szerintem nem oszt, nem szoroz.
 6/8 anonim ***** válasza:
-t
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy a korkülönbség kisebbítése mögött echte rosszindulat van, adott esetben engem is zavart az ilyesmi. Pár éve volt egy lány, régebb óta leveleztünk, aztán találkoztunk, de hiába szerettem bele, nem mertem elmondani neki, mert öregnek éreztem magam. Ő akkor volt 20, én 28, csak ő tudta az én valódi koromat, nem titkoltam el előle semmit. Földrajzi távolság is volt köztünk, de az életkor jobban zavart, így hát elhallgattam, amit éreztem.
2016. dec. 1. 20:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem, amikor ilyen történt, másnap posztolt egy képet, melyen épp megkéri valakinek a kezét. :) Először nem értettem, aztán már nem is kerestem a magyarázatot az egészre. :)
2016. dec. 1. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!