Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért viselkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért viselkedik így? Megijedt?

Figyelt kérdés
Megismertem a munkahelyemen egy srácot, aki heteken át csaptva a szelet, csokit hozott, kereste a társaságom. Én mondtam neki, hogy párkapcsolatom van ezért abba kell ezt hagynia. Hát folytatta..én meg elkezdtem viszonozni az "érzéseit". Abban a pillanatban elhagytam a párom, mert nem tudtam úgy együtt lenni vele, hogy közben másvalaki jár a fejemben.(Több mint 3 éves kapcsolat, amúgy is elindultunk a leejtőn sajnos, ezért ment könnyen a szakítás.) Ezután kicserélték a srácot, nemhogy abbahagyta az udvarlást, egyenes kerül, rám se néz, mintha levegő lennék..Ti értitek ezt? 23 éves egyébként.
2017. jan. 23. 15:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy numerára akart befűzni, nem akart semmiféle esetleges bonyodalmat, kötődést. Úgy gondolta, hopgy ha foglalt vagy, akkor nem fogsz utána kajtatni, miután egy menet után leráz, de így, hogy független vagy és esetleg többet várnál, már nem kell neki az esetleges hercehurca.

Elég tipikus viselkedés, mindenesetre ne bánd azt, hogy szakítottál, hiszen ahogy te is írtad, az már eléggé egy haldokó kapcsolat volt.

2017. jan. 23. 15:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondoltam, de mellette meg közös ismerőseink is nyaggattak vele, hogy adjak neki esélyt mert tényleg totál bejövök neki, emellett én sem csak ennyit láttam a szándékain. :(
2017. jan. 23. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:
No comment.
2017. jan. 23. 15:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az ismerőseid csak nyugtatni akarnak. Az ilyen srácok tényleg szuper megnyerők és mézesmázosak tudnak lenni, a csillagokat is lehazudják az égről, kedveskednek már-már tenyérbemászó stílusban, egyáltalán nem tartják tiszteletben, hogy kapcsolatod van, stb stb. Aztán, amikor akár csak felmerül az elköteleződés veszélye, eltűnnek, mint szamár a ködben.

Ha a srác érezne irántad bármit, akkor nem így reagál arra, hogy tulajdonképpen eltávolítottad az útjából az akadályt. Az embernek mindig tettei számítanak, nem a szavai.. A tettei pedig elég nyíltan megüzenik, hogy nem érdekled, legalábbis nem komolyabban. A helyedben nem foglalkoznék vele, inkább arra koncentrálnék, hogy egyedül is kiegyensúlyozott életet építsek fel magamnak.. Nem éri meg a csodára várni vagy reménykedni, csak magaddal tolsz ki hosszútávon.

2017. jan. 23. 15:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Szegény lány :( Ne bánkódj az ilyen ferfiak miatt! Szakitottál most újra szingli vagy, válogathatsz kedvedre a sok pasi közül ezzel pedig ne foglalkozz tovább mert csak leszívja az energiáidat. Nyilván fél a kötöttségektől ahogy előttem is írták, tehát nem kész egy párkapcsolatra.
2017. jan. 23. 15:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Hú, az első válaszoló milyen jól megfogalmazta! Bárcsak a mostani eszemmel lennék fiatal...
2017. jan. 23. 16:07
 7/8 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm nektek! Sikerült megértenem, hogy mi történt. Mindenesetre hálás vagyok még így is, mert ő segített lezárni a kapcsolatomat. Ennyi volt a szerepe az életemben. :)
2017. jan. 23. 17:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Cuki vagy. Randi velem? :D 20/F

(najó csak vicc volt)

2017. jan. 23. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!