Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert viselkedik igy az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert viselkedik igy az exem?

Figyelt kérdés

Jo, tudom lehet hulye kerdes mert az exekkel valo kapcsolattartas alapban problemas 😀

Szoval masfel honapja szakitottunk. Azota ritkan beszelgetunk neten. Hol en hol o ir ram. Van, hogy random felhiv, hogy nincs e kedvem meginni valamit. De nem mentem, mert keso volt vagy nem tudtam.

Most karacsonykor mindkettonknek volt ajandeka a masiknak. Az enyem mar regebb ota megvolt. Ugy volt, hogy 24-en este tali de nem jott ossze. Masnap este en odaadtam az ajandekomat. O ottfelejtette tesojaeknal mert mivel onnan egybol talalkoztunk volna de ugye nem jott ossze. Megbeszeltuk, hogy akkor kedden mert elotte par napja megbeszeltunk egy "barati" vacsit.

Aztan lemondta a keddet. Meg aznap amikor este talalkoztunk kiderult mert volt jobb programja.. hat mondom koszi. Megmondtam neki, csakmert nem vagyunk egyutt meg igazan betarthatna a szavat. Hogy legalabb karacsony alkalmalmaval lehetne normalis. Mindegy. Mondta ne haragudjak es szerdan meghiv egy kavera es odaadja az ajandekot. Mondom ok de tartsd be a szavad mert nem szep dolog amit csinal (nem veletlenul szakitottunk).persze a kavebol nem lett semmi valami hulye kifogassal jott de azert az ajandekot odaadta. Megkoszontem axt elmentem tesomhoz.

Kesobb kerdeztem, hogy akkor raer e arra a kavera. Hat ha a haverjatol eljott akkor igen.

Este 9kor irtam, hogy mar keso van joejt. Erre ir, hogy ne haragudjak meg haverjanal van. 10kor ramir, hogy meg johet e. Mondom ok johetsz egy kicsit. De o nem kicsit akar maradni az nem eleg.

11kor mondtam ha ideer ejfel elott akkor jo..hat nem jott csak fel 1kor. Maradt 20 percet beszelgettunk kicsit azt ennyi.

Nem ertem miert nem kepes betartani a szavat es talal jobb programot mikozben o hiv el talalkozni nem csak en. Ugy koszontunk el hogy ma delutan megisszuk azt a nyomorult kavet es mondta hivjam ha vegeztem. Ugy dontottem inkabb nem mert ugyis lemondja mert akad jobb dolga. Azt gondoltam azert neha osszefuthatunk hiaba nem jarunk megis csak 2 evig voltunk egyutt es nem akartam teljesen kizarni az eletembol. Es nem, nem akarom visszaszerezni

26N/ 25F

2016. dec. 29. 07:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Elárulok valamit, szüntesd meg kapcsolatodat az exeddel csak a probléma lesz belőle a jövőben. Lényegtelen mennyi ideig voltatok együtt, a rendszeres kapcsolattartásnak semmi értelmét nem látom. Arra következtetek, hogy nálad ez a helyzet. Ezt még nem zártátok így le, ha átjön hozzád meg kávéztok.

Én sohasem voltam híve ennek, felidéz lezáratlan dolgokat.

2016. dec. 29. 08:42
 2/6 A kérdező kommentje:
az lesz ezek utan, de akkor se ertem, hogy mire jo, hogy elhiv aztan meg lemondja. Nem igaz, hogy az emberek nem ertik mekkora tahosag ez.
2016. dec. 29. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Ez az egész csak meddő gatyázás. Azért az exed, mert együtt nem ment a szekér. Akkor meg mi a búbánatos nyuszibogyóért akarsz vele kávézni, ami úgyis szexbe torkollik majd?
2016. dec. 30. 16:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Lett volna alkalom ra, de en tenyleg nem akarok tole semmit se, csak beszelgetni altalanos dolgokrol neha. Amitol o se zarkozik el. Amugy meg o hivott kavezni.
2016. dec. 30. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Beszélgess mással.
2017. jan. 14. 01:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Azt teszem :D
2017. jan. 15. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!