Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok, milyen emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, milyen emberek lehetnek az itt síránkozó fiúk?

Figyelt kérdés
Van, aki tök jól fogalmaz, meg valahogy látszik, hogy nem hülyegyerek. De olyan is akad, akiből az írása alapján süt a sötétség...
2017. szept. 13. 21:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Milyenek lehetnek? Problémásak.
2017. szept. 13. 22:26
 22/32 anonim ***** válasza:
51%

Én arra vagyok kíváncsi, hogy milyenek lehetnek az ilyen srácokba rúgó emberek :D

Szerintem ebben a csoportban több lenne a Taigetosz pozitív, mert sokan agresszióval és mások lenézésével palastoljak az önbizalomhiányukat meg minden kinjukat-bajukat :D

2017. szept. 13. 22:29
 23/32 anonim ***** válasza:
80%
Az itt síránkozó fiúk az életben keveset beszélgetnek, vagy nem annyit, amire szükségük lenne, ezért itt sírdogálnak.
2017. szept. 13. 22:37
 24/32 anonim ***** válasza:
Ennél csak az durvább, aki még kérdést is kiír róluk :D
2017. szept. 13. 22:39
 25/32 anonim ***** válasza:
51%
IDEGESÍTŐEK!!!
2017. szept. 13. 22:50
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Hogy milyenek? Elkeseredettek..és vagy nem tudják,vagy nem akarják mashol kibeszélni a panaszukat, ez az oldal többek közt pesig erre is jó ;)
2017. szept. 13. 23:03
 27/32 A legrosszabb ***** válasza:
43%
Én inkább az itteni nők rosszindulatán, cinikusságán szoktam olykor meglepődni, amikkel alá is támasztják a róluk kialakult negatív feltételezéseket, persze kézzel-lábbal hadakoznak, hogy ők ugyan nem ilyenek, csak éppen meglepő tőlük olvasni két kérdéssel odébb az övön aluli ütéseiket...
2017. szept. 13. 23:04
 28/32 anonim ***** válasza:
50%
Lúzerek és gonoszak.
2017. szept. 13. 23:28
 29/32 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem a jó fele alkoholmámorban írogat itt. Olyankor nagy legények,reggelre meg elfelejti mit művelt itt este.:D
2017. szept. 13. 23:51
 30/32 anonim ***** válasza:
26%

Önzőnek és megkeseredettnek látom őket.

Az oldal tele van segítőkész emberekkel. Nekem is vannak problémáim és elég magányos vagyok. Írtam is ki ezzel kapcsolatban pár kérdést, amikor magam alatt voltam épp, de soha senki nem rúgott belém, nem bántott, nem alázott.

Ezek a gyerekek nem állnak azon a szinten, hogy maguk oldják meg a dolgaikat vagy hogy fordítsanak a gondolkodásmódjukon. A legtöbb mintha valami szépséges királykisasszonyra várna, aki majd berobog a fehér lován és megmenti őt.

2017. szept. 14. 06:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!