Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok, milyen emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, milyen emberek lehetnek az itt síránkozó fiúk?

Figyelt kérdés
Van, aki tök jól fogalmaz, meg valahogy látszik, hogy nem hülyegyerek. De olyan is akad, akiből az írása alapján süt a sötétség...
2017. szept. 13. 21:01
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
63%

Rendesnek mondják magukat, de én a nyakam rá merem tenni, hogy az igazság azért nem teljesen ez.

21/L

2017. szept. 13. 21:02
 2/32 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem egész jól összeillenének az itt hőbörgő nősereggel.

Arról nem is beszélve, hogy ide nem lehet lassan úgy kérdést kiiírni, hogy az ne siránkozás legyen jó pár ember számára, teljesen mindegy milyen problémáról vagy észrevételről van szó.

Örülök, hogy mindenkinek annyira tökéletes élete van, hogy egész nap gyakorin lóg és folyamatosan a "ne rinyálj" válaszokat írogatja.

2017. szept. 13. 21:05
 3/32 anonim ***** válasza:
36%
Frusztrált, agresszív kis görcsök a neten, az életben meg tipikusan olyanok, mint az a kolléga, akivel 5 éve együtt dolgoztok a cégnél, de a nevét se tudjátok a többiekkel, annyira egy jelentéktelen senki.
2017. szept. 13. 21:06
 4/32 anonim ***** válasza:
57%

"akiből az írása alapján süt a sötétség..."

... mondja ezt az, akinek a siránkozót nem sikerül leírnia? :)

2017. szept. 13. 21:06
 5/32 anonim ***** válasza:
13%
Már párral próbáltam kommunikálni, de nem ment. Egyszerűen kijelentették, hogy én úgyse leszek a barátnőjük, mert ők senkinek sem kellenk, ezért inkább ne beszéljünk többet.
2017. szept. 13. 21:12
 6/32 anonim ***** válasza:
80%
Engem inkább az érdekelne, hogy sokan miért gondolják automatikusan losernak az itt válaszolgató férfiakat? Vannak ám értelmes egyedülállók is, nem csak rinyapuncik. Miért csak azokat jegyzik meg?
2017. szept. 13. 21:15
 7/32 anonim ***** válasza:
85%

Azért siránkoznak, mert nem veszik észre, hogy az interneten nagyrészt csak férfiak vannak és nem lehet itt csajozni.

Amelyik lány az internetet társkeresésre használja, az el fog szállni magától a sok felkeresésre, így nem lesz alkalmas "meghódításra".

Amelyik lány meg nem akar kapcsolatot, az meg alapból ki van lőve.

Szóval így keresgélni egyenlő azzal, mint húzni a saját agyad és a végén feszülten, idegesen kiírni magadból mindent, aka "siránkozni".

2017. szept. 13. 21:18
 8/32 anonim ***** válasza:
21%

Farasztoak lehetnek a valo eletben is.

Egy ilyen gyerek volt a kozelemben azt altalaban gatyaba raztam, olyankor kicsit jobb lett helyzet, aztan megint visszaesett. Azota pszichologushoz jar. Oszinten szolva aki magan nem tud segiteni, azon masok se fognak. Rajta sem hiszem, hogy tudnak majd, de ne legyen igazam.

Leginkabb eletunt, pesszimista emberek, akik nem talaljak a helyuket a vilagban es csak kifogasaikat tudjak sorolni, miert nem tudnak valtozni.

2017. szept. 13. 21:21
 9/32 Lazy Lover ***** válasza:
37%
Èn szinte mindenkit ismerek innen átlagos férfiak nincs gond velük .
2017. szept. 13. 21:29
 10/32 anonim ***** válasza:
38%
#9 Pont te vagy az egyik rinyagép, akiből süt a sötétség. :DDD
2017. szept. 13. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!