Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, milyen emberek lehetnek az itt síránkozó fiúk?
Én szociálisan alulfejlettnek tartom őket. Ez rengeteg válaszból kiderül emellett rengeteg az alul művelt és/vagy alacsony IQ-val rendelkező férfi itt. Akikkel eddig kapcsolatba kerültem elenyésző százalékban voltak képesek az értelmes kommunikációra. Vagy annyira szemellenzősek voltak hogy a saját igazuk szajkózásán túl (no meg az én női mivoltom minél tarkább és trágárabb módon való megnevezésén túl) semmire nem voltak képesek. Voltam én már az oldalon férfigyűlölő hül.ye kur.va mocskos ri.banc és még sok más. A másik típus akibe belefutottam aki annyira belesüllyed az önsajnálatba hogy semmire nem tartja már magát alkalmasnak de legalább nem agresszív. És persze az agresszív kismalac és a magába fordult kisfiú között minden átmenettel találkoztam már. És volt 3-4 fiú aki ugyan komoly bajokkal küzdött de értelmes volt és jól lehetett beszélgetni velük.
Én őszintén sajnálom őket attól függetlenül hogy egy egy vita alkalmával szívlapáttal ütném agyon az illetőket. Senkinek nem szabadna a társadalomból kiszakadva (mert ez is gyakori itt) élnie olyan démonokkal amik itt sokakat kínoznak. Viszont nem lehet rajtuk segíteni és nem is vágynak erre és ez az ami mérhetetlenül idegesítővé teszi azt az állandó nyávogást ami itt megy. Eleinte segíteni akartam mostanra inkább szórakozni járok ide.
Egyrészt ez az oldal nem a lelkisegély.hu és nem is ez a célja. Másrészt valós gond nem szokott lenni vagy csak ritkán. Ami állandó téma a kicsi a farkam nincs autóm alacsony vagyok nincs munkás nem fogadják el a nők hogy csak két fogam van az is fáj szűz vagyok 18-30 évesen és ez nem ciki és hasonlók. Szerinted ezek közül melyik olyan probléma amit egyrészt nem tárgyaltunk ki már 100x másrészt melyik az amelyiken segíteni lehet innen a monitor túloldaláról? Meg persze melyiket nem érzed hisztinek?
A férfiaknak is vannak problémáik de ezek itt nem problémák hanem valami amire foghatja hogy az élet adott területén/területein nem tud teljesíteni. Olyan tulajdonságok mögé bújnak amiken változtatni nem vagy alig lehet így nem kell észrevenniük hogy hol a valós gond. Akinek meg valós gondja van azt nem mi hanem egy pszichológus tudná megoldani.
Szóval visszatérve az alap kérdésre szerinted hogy és kinek kéne segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!