Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi társaim ti is ezt tapasztaljátok ismerkedés során?

Figyelt kérdés
Amelyik nő szingli és normális átlagos külseje van és még beszélgetni is lehet vele az vagy ha akar akkor nincs túl egy szakításon és ezért nem akar vagy ha hosszabb ideje szingli akkor extrém magas elvárásai vannak aminek te szinte biztos hogy nem fogsz megfelelni. Amelyik nő szingli és elfogadna az rettentően igénytelen vagy extrém módon elhízott és általában buta is
2017. szept. 12. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
És ehhez te milyen külső- belsővel rendelkezünk? Csak hogy racionálisan lássuk a dolgokat.
2017. szept. 12. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:
4%
Ezeket mind tapasztaltam már, viszont ami kimagaslóan vezet a tapasztalati listán: magától nem keres vagy csak minimálisan. Ezt most a neten való ismerkedésre értem, amikor még nem jött el a találkozó, de már jelezte, hogy nyitott rá. Szóval mintha egy ilyen cirkuszi cintányéros majomnak kéne lenni ahhoz, hogy fenntartsd az érdeklődését. Én ilyenkor szoktam lelépni (még, ha érdekel is nő), mert nem ingyenes szórakoztatóközpont vagyok. A mai emancipált világban igenis erőltesse meg magát a nő is (ha érdeklem), ne csak én keressem. Magyarul tehát elvetem azt a gondolatot, miszerint mindig a férfinek kell kezdeményeznie.
2017. szept. 12. 15:18
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Soha nem tapasztaltam ilyet. Magadban kellene keresned a hibat.
2017. szept. 12. 15:18
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Ha csak igenytelen es buta nok fogadnanak el teged, az talan elmond rolad nehany nem tul jo dolgot, nem gondolod? ;)
2017. szept. 12. 15:32
 5/8 anonim ***** válasza:
18%

"akkor nincs túl egy szakításon"

Ez eléggé tipikus, mivel a nagy többség kb. párhetes szünetekkel folyamatosan kapcsolatban van. Aztán meg szépen kapcsolatfüggők lesznek.

2017. szept. 12. 15:45
 6/8 anonim ***** válasza:
már a beszélgetés során tisztázok mindent, ha oké akk lesz tali..sztem nem bonyolult
2017. szept. 12. 16:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem tapasztaltam ilyet sosem. Átlagos alkatú, átlagos melójú, talán az átlagnál kicsit "jobb arcú" férfi vagyok, de sosem éreztem, hogy a "rettentően igénytelen" vagy "elhízott" nők fogadnának el, sőt. Kifejezetten okos és csinos lányok vonzalmát is sikerült felkeltenem.

"Extrém magas elváráson" mit értesz?

2017. szept. 12. 16:32
 8/8 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 15:18

Ott az okosság!

2017. szept. 14. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!