Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csillogó szemek és szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csillogó szemek és szép mosoly tud annyira vonzó lenni, mint a nagy mell és kerek fenék?

Figyelt kérdés

Szóval se a mellem nem nagy, se a fenekem, de nagyon szimpatizál velem egy férfi, és véleménye szerint a szemeim és a mosolyom tetszett meg neki.

Ennyi valóban elég a vonzalomhoz? 25N

2017. szept. 11. 10:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Figyelj sztem a nagy mell meg a fenék nem olyan fonzó sőt sokszor látom interneten hogy az sem természetes de egy természetes mosolynàl nincs szebb .:D
2017. szept. 11. 13:29
 12/17 anonim ***** válasza:
csak kiemelte mit szeret rajtad legjobban, ne ilyen fekete fehéren lásd már, ez nem azt jelenti, hogy a többi részed nem tetszik. összhatás a lényeg gurl
2017. szept. 11. 13:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Jajj mi nők, annyit tudunk aggódni ezen a külsőségeken....

Érdekes ez, fordított esetben én soha nem szoktam megnézni a kiszemeltem fenekét, izomzatát és hasonlóak.

Aki nekem férfi bejött eddig, annak mindenét elfogadtam olyannak amilyen. Sohasem jutott eszembe hogy miért nincs szélesebb válla vagy vastagabb lába stb. :D

2017. szept. 11. 17:59
 14/17 anonim ***** válasza:

Szóval ezzel azt akartam mondani,hogy (hála az égnek) nem minden férfi választ csupán a külsőségek alapján párt.

Nem a testrészekhez pl. a mellekhez és a seggekhez vonzódunk, hanem a teljes személyhez.Ha szépnek látta a szemed és a mosolyod az jó jel, tetszel neki.

2017. szept. 11. 18:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Tud.

De azért nem kellene azt sem kijelenteni, hogy ezen múlik minden. A test is számít ugyanúgy. Szép test és csúnyább arc, illetve szép arc, de elhanyagolt test akkor sem ér fel ahhoz, mikor valakinek szép az arca, kedves a mosolya, és mellé jó is a teste.

Nőként valahogy mindig "pazarlásnak" éreztem, mikor láttam egy szép arcú nőt, aki semmi energiát nem fektetett a testébe, és vagy formátlan, vagy bot maradt, vagy elhízott.

2017. szept. 11. 19:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Csak a saját nevemben nyilatkozhatok. Önmagában nem biztos, hogy elég, viszont a legelső a sorban. Ha nem tetszik a szeme, arca, mosolya, akkor mindegy hogy milyen alakja van.
2017. szept. 11. 21:27
 17/17 anonim ***** válasza:

ha jól szopik az a száj, akkor igen csak vonzóak tudnak lenni a csillogó szemek :D

nade a kisugárzás az fontos :D

és ide tartozik minden, amit testbeszéden keresztül akarva-akaratlanul közölsz másokkal. önbizalom, nyitottság, pozitívság stb...

csillogó szemek és mosoly tehát szimpátiát ébreszthet a másikban, de ez még nem vonzalom. ahhoz kell még valami, valami szexualitás. és ez nem seggről meg csöcsről szól, hanem ugyanúgy kommunikációról, testbeszédről.

Legkönnyebben talán úgy lehet elérni talán, hogy te magad gondold magad szexinek, te magad vonzódj magadhoz, akkor mások is annak fognak látni :) Ez ilyen hülye pszichológiai cucc, de a lényeg, hogy működik. Tehát az a lényeg, hogy aki kirakja mellét meg mindenét amije van, az nem emiatt lesz vonzóbb, hanem amiatt, mert ő maga szexinek gondolja magát, és ez sugárzik ki róla. De ehhez valójában nem kell kirakni semmit, elég, ha csak elhiszi az illető magáról :)

Megmondom őszintén, hogy nem tudom konkrétan, hogy mi az, ami vonzalmat ébreszthet a pasikban, úgyhogy én ezt a megkerülős módszert tudom javasolni :)

25f

2017. szept. 12. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!