Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Járnátok olyan lánnyal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan lánnyal, aki 19 évesen diákmunkásként lefeküdt a 43 éves, dagadt főnökével?

Figyelt kérdés

Azt mondta, hogy éretlen volt, ketten vállalták be egy akkori barátnőjével, akivel ott dolgoztak. Plusz 1 hónap munkáért csinálták és egy másik pozíciót kaptak, ami többet fizet.

Azt mondta, hogy csak vihogtak rajta és bulinak fogták fel az egészet, mai fejjel már nem csinálná. Most 23.

Zavarna titeket ez?

2017. szept. 10. 19:16
1 2 3 4 5 6
 41/51 Szergej55 ***** válasza:
Ezt még dugásra sem tartanám meg. Aki bárkivel összefekszik ezért-azért, azt meghúzni sem nagy dolog, sőt.
2017. szept. 10. 22:23
 42/51 anonim ***** válasza:

" Nem egy, nem két nőről tudtam, akik irodában ültek, papíron takarítónők voltak."

És akkor mi van? Undorító az ilyen, semmit sem tud az olyan fogalmakról, mint tehetség, intelligencia, tudás. Ül az irodában, olyan pozícióban, amit összeszopott magának, és büszke rá, hogy micsoda komoly nő? Undorító söpredék az ilyen.

Én is megtehetném, nagyon szép nőnek mondanak, bármikor tudnék a külsőmmel és a szexuális szolgáltatásaimmal érvényesülni, mégsem tenném soha.

Az ilyennél még egy hivatásos prosti is sokkal tiszteletre méltóbb, becsületesebb, ő legalább vállalja és kimondja, hogy micsoda.

2017. szept. 10. 22:39
 43/51 anonim ***** válasza:
Egy simlis aszexi templombajáró,brazil sorozatélvező feleség sem jobb.
2017. szept. 10. 22:46
 44/51 anonim ***** válasza:
Ja, mert aki nem kefél a jobb pozicióért, az csakis olyan lehet.
2017. szept. 10. 22:48
 45/51 anonim ***** válasza:
100%

"Az ilyennél még egy hivatásos prosti is sokkal tiszteletre méltóbb"

Egy prosti hivatása becsülendőbb, ő egyenesen megmondja, hogy pénzért vállalja fel a dolgokat, nem a kollégai kárára szopja fel magát mások fölé érdem és tudás nélkül.

2017. szept. 10. 22:52
 46/51 anonim ***** válasza:
Pontosan. :D
2017. szept. 10. 22:53
 47/51 anonim ***** válasza:

Én nem járnék ilyen lánnyal.

Egyébként meg nem hinném el neki, ha ilyet mondana. Szerintem csak menőnek akar látszani. Aki tényleg ilyeneket csinál, az mélyen titkolja.

22F

2017. szept. 10. 23:29
 48/51 anonim ***** válasza:

Amúgy igen, te ezt honnan tudod?

Úgy értem a lány csak nem mondta el magától, vagy egy részeg pillanatában. Diákmunka, te jó ég... Nekem 14 évesen több eszem volt.

2017. szept. 11. 00:22
 49/51 A kérdező kommentje:

Hogy lehet ilyen retardáltságot kérdezni, hogy honnan tudom?

Elmondta?!

2017. szept. 11. 01:27
 50/51 anonim ***** válasza:
Pénzért b@$zni +1hónap munkáért meg kicsivel több pénzért? Juj de ciki!
2017. szept. 11. 09:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!