Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Járnátok olyan lánnyal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan lánnyal, aki 19 évesen diákmunkásként lefeküdt a 43 éves, dagadt főnökével?

Figyelt kérdés

Azt mondta, hogy éretlen volt, ketten vállalták be egy akkori barátnőjével, akivel ott dolgoztak. Plusz 1 hónap munkáért csinálták és egy másik pozíciót kaptak, ami többet fizet.

Azt mondta, hogy csak vihogtak rajta és bulinak fogták fel az egészet, mai fejjel már nem csinálná. Most 23.

Zavarna titeket ez?

2017. szept. 10. 19:16
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
94%

Ha most 23 éves, akkor 19 volt, ez egy 4 évvel ezelőtti történet.

Nem vagyok benne biztos,hogy a 4 év alatt akkorát változott a felfogása,hogy ma már nem tenné.

Lehet,hogy konkrétan azt a történetet nem élné át még egyszer, de esetleg valami hasonlóba akár még belemehet ha akkor arra képes volt.

Egyébként nem értem miért mondta el Neked. Én a helyében mélyen tagadnám még ha kiderülne is, és soha, senkinek, de senkinek nem beszélnék róla.

2017. szept. 10. 19:50
 22/51 anonim ***** válasza:
92%
Aki feküdt egyszer egy jobb pozícióért, az màskor is ilyen módszerrel fog előre lépésért tenni !
2017. szept. 10. 19:54
 23/51 anonim ***** válasza:
Ez minden csak nem lány/nő :D
2017. szept. 10. 19:56
 24/51 anonim ***** válasza:
100%
És még dicsekszik is vele?? Nekem egy lány mesélte , hogy sokszor csinálta 4esben részegen az osztàlytársaival. Én kiábrándìtónak tartottam, hogy dicsekedett ezzel!
 25/51 anonim ***** válasza:
44%
A fonok visszaelt a poziciojaval es hatalmaval, es kihasznalt ket tini lanyt. Na ez a gusztuatalanabb.
 26/51 anonim ***** válasza:
73%

# 25

És ha a lányok vették körbe és vihorásztak, nyalták a seggét, majd ők másztak rá? Az én munkahelyemen is voltak ilyen pi*sák...

Ne legyél már ilyen sík hülye. Jó hogy nem áldozatoknak nem állítod be őket.

2017. szept. 10. 19:59
 27/51 A legrosszabb ***** válasza:
79%
#25: Persze-persze. A két csaj véletlenül beleesett fenékkel egy éppen merev hímvesszőbe, mi? Végül is jogos, munkahelyi baleset. :D
2017. szept. 10. 20:02
 28/51 anonim ***** válasza:
5%
Őszinte. Ezt mindenképp értékelném.
2017. szept. 10. 20:07
 29/51 anonim ***** válasza:
26%

A prostitúciót az igény hozta létre és addig fog létezni amíg a férfiak igénybe veszik. Nem fordítva. Számomra a prostitúciót igénybe vevő személy ugyanolyan mint a prostituált, hiszen mindketten érdekből mennek bele.

A lányok nem áldozatok voltak hanem buták. talán megváltoznak, talán nem. Az őszintesége mindenesetre becsülendő. 4 év alatt is lehet változni, de hogy a főnök semmit nem fog változni az elkövetkező években, arra a nyakamat teszem. Mindenesetre akit ez zavar, ne jöjjön össze ilyen lánnyal.

2017. szept. 10. 20:09
 30/51 anonim ***** válasza:
22%

Nem értem mit kell ezen kiakadni. Hisz a lányok 90% bele ment volna. Csak a többség titokban tartaná.

Most akkor az jobb lenne?

2017. szept. 10. 20:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!