Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis milyen nőket lehet bunkósággal felszedni? Hol láttok ti ilyeneket?
Ebből indulok ki: [link]
Én még sosem láttam olyan nőt, aki erre gerjed. Miért mondják, hogy egyre több ilyen van?
Ez nem női hitvallás, hanem ostoba, visszataszító hitvallás.
Engem még a filmekben is idegesít, amikor gusztustalan karaktereket úgy akarnak szimpatikussá tenni, hogy a szeretett nővel milyen törődőek, ő a "gyengepontjuk".
Milyen nőket ? Bármilyet. Kortól iskolázottságtól függetlenül. Én ahány nagypofájú bunkót ismerek annak mindig van nője, sőt nem egy hanem több is egyszerre. Aki nyilt társaságban copadéknak meg ri bancomnak nevezi a nőjét annak is top 10 es csaja van.
Amelyik minden céges "csapatleépítőn" agresszív állatként viselkedett de aztán csak valahogy meghúzott egy-egy titkárnőcskét annak se volt gondja soha a csajozással.
Volt olyan csaj aki nekem panaszkodott hogy a tahó palija nem ér rá hétvégén pedig már le is lett foglalva a wellnes ,mert a másik szeretőjénél van amúgy mellesleg felesége is van meg gyerek.. Kérdeztem hogy minek vagy vele, ezerszer jobbat találnál bármikor ? Hát mert szereti ..na ennyi,erre nincs is mit mondani. Szeresse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!