Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket maguknak nem akaró, vagy felszedni nem tudó (sok oka lehet a külsőn át, anyagiakig) 30-as, max 40 éves férfiak. Most még viszonylag fiatalok vagyok, de mi lesz 50+ évesen, nem fog megenni a magány titeket? Se gyerek, se feleség.
Én halott leszek addigra, önkezem által, mert semmi kedvem nincs vén trottynak lenni akit körbevesznek "igaz barátai" az Unicum, a Koccintós, Fütyülős, Kisüsti, Kalinka, Törley, Borsodi, Kőbányai stb.
Inkább NEM.
Bár én még csak 25 vagyok, de rondaságom világhírű lenne, mire 50 lennék.
Nos Kérdező, nekem sok kapcsolatom volt az elmúlt évek során, mindegyik kudarccal végződött, és még viszonylag időben rájöttem, hogy a párkapcsolat egy baromi deficites, fölösleges, haszontalan dolog, csak viszi az erőforrásokat és semmit nem hoz vissza. Inkább választom a minőségi, boldog szingli életet, mint a szar kényszerkapcsolatot, aminek úgyis csak válás lenne a vége.
Ha egyedül kell elpatkolnom, akkor egyedül kell. Amúgyse bíznám az életemet egy másik emberre. Már most is megvagyok igen jól egyedül, 50 éves koromra szerintem annyira meg is fogom szokni, hogy a legkevésbé se fog nyomasztani az egyedüllét.
Ha pedig elégtételre vágyom, csak megnézem a rengeteg rossz házast, válást, meg a tömérdek macskás nőt, amint még 60 évesen is várják a Mr. Tökéletest, az ölükben Cirmivel és Nyávival, merthogy lejjebb adni azt ugyan nem fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!