Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye egy 50 éves nőnek a társkeresőn?
Figyelt kérdés
Nem rólam van szó. Ismeretségi körömben egy hölgy (kicsit talán barátnőm is),egyedülálló.Beszélgettünk 5-en nők,Ő is, hogy meg kellene próbálnia a társkeresőt. Volt olyan vélemény, tapasztalat, hogy ha valakinek már 5-össel kezdődik már nincs esélye. Amíg 4-es(Mondjuk 49) addig egy csomóan ráírnak. Egy 50 éves viszont már ne akarjon semmit. Szeretnék véleményeket,esetleg tapasztalatokat ha írnátok erről. Köszönöm.2017. szept. 9. 20:45
1/21 anonim válasza:
Ha elég erős lelkületű próbálkozhat, bár számíthat a huszonéves korosztálytól az ötvenesig mindenkire (ha kellően csinos).
Én ebben a korban inkább az ismerősön keresztül történő ismerkedést tartom megfelelőbbnek.
2/21 anonim válasza:
Eppen ma emlitettem, egy rokon holgynek tavaly volt az eskuvoje, egy szinten 50- es, jol szitualt urral. Annyiban konnyebb, hogy azok fognak irni, akik nem egy szombat esti numerat keresnek csak.
3/21 anonim válasza:
Nem is értem, egy 50 éves nő mit képzel magáról?! Illene már lehúznia a rolót. Nem mondom, amíg 49 éves volt, volt esélye, de ahogy betöltötte az 50, már semmi.
Most ez komoly?! Ezt a kérdést egy felnőtt nő írta ki?! ....
No comment.
😊
4/21 A kérdező kommentje:
...hogy húzzák le a rolót a 45+-os és a jól kinéző alig 50-es nők? Ebben a korban a legnagyobb a szexualitás, férfiak és nők részéről egyaránt. Ismerősömnek sem az a problémája, hogy rá se néznek. Ő komoly kapcsolatot szeretne. A társkeresőt pedig mi ajánlottuk neki.
2017. szept. 9. 21:30
5/21 anonim válasza:
nálam lenne esélye, szeretem az érett nőket :D
6/21 anonim válasza:
Na, húzzál aludni 68%, persze, egy kóbor numerára! 😅 Itt komoly kapcsit keresnek.
7/21 anonim válasza:
Bizonyára kevesebb az esélye, mint egy 20 éves lánynak, de semmi sem lehetetlen :)
8/21 anonim válasza:
Az 50 éves pasiknak is 20 éves csaj kell szal nem igazán.
9/21 anonim válasza:
Ja, hát ez szívás :)
Fiatalon úgyis 500 évre elegendő várólistája volt férfiakból, de hát az idő vasfoga ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!