Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddig soha senki sem írt vissza 3 év alatt egyetlen társkeresőn sem nekem, akkor mennyi az esélye, hogy egy karikacsapásra minden megváltozik és egy 164 centis és 53 kilós pasinak végre visszaírnak?
hát valami más gond is lehet veled a magasságodon és a súlyodon kívül.
De bevallom őszintén, ez elég kevéske..
Chatelésről nekem rossz tapasztalataim vannak. Általában úgy zajlik hogy
"
-szia
-hi
-ismi?
-ok
-kor
- XX
-tied
-XX
-hol lax?
-XXX kerület
-te?
-IV. kerület
- Mivel foglalkozol?
-Szakmunkás vagyok
(eddig 1 mp-nként volt a válaszolás, innentől 10-15 perc lesz)
- Hogy nézel ki, mert képet még nem láttam? (minden lány rátér erre)
-Küldök képet-utána néma csend (pedig a legrosszabbat, hogy 164 vagyok még nem is hallotta)
-Milyen napod volt?
XXX kilépett a társalgásból!
"
Persze embere válogatja.
"-Szakmunkás vagyok"
Ember. Mi az, hogy szakmunkás? nem igaz, hogy a saját munkádat se tudod szépen kifejezni. Mond azt, hogy útépítéssel foglalkozol, vagy hogy bútor gyártással, akármi.
A 164 centi tényleg gáz, az én 171-emet is lenézik.
Ebből is látszik, hogy nálad van a gáz ... már bocs!
Én is kb. 3 évig társ-keresőztem. 182 magas vagyok és 63 kiló, azaz sovány. Nem vagyok gazdag, a válásom után kezdtem el, amikor anyagi mélyponton voltam éppen.
Azért a 3 év alatt kb. két tucat kapcsolatot sikerült összehozni. Ezek azok, akikkel konkrétan kapcsolatom is volt.
Egyébként lehet van olyan, akinek két szóból megy az ilyen. Csak tudod az nem Te vagy, ha Te boldogulni akarsz, akkor igen is szakdogát kell írni.
Mi a célod, hogy találj valakit társkeresőn, vagy hogy két szóból tudj csajozni? Nem siránkozni kell, hogy másnak hogy megy, hanem a te lehetőségeiddel megoldani ugyanazt a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!