Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyha egy fiú minden nap ír...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha egy fiú minden nap ír messengeren akkor valószínűleg tetszem neki? Vagy csak egy vagyok a sok vas közül amit a tűzbe tart? :D 18/l

Figyelt kérdés
2017. szept. 9. 19:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is nő vagyok. Ebből még ne vonj le semmi következtetést.

Vannak pasik akiknek ha idejük engedi szeretnek messengeren (is) írogatni.

Ha Neked bejön ez a srác tegyél fel burkoltan olyan kérdést amire adott válaszából ez kiderülhet.

Vagy javasolj egy személyes találkozót mondván,hogy nem szeretsz írogatni, inkább beszéljetek.Ha bejössz Neki belemegy, ha csak az idejét tölti a levelezéssel már nem biztos.

2017. szept. 9. 20:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Srácok, ez nem a tini topik. Attól, hogy nagykorúak vagytok, még nem tartoztok a felnőtt párkapcsolatok kategóriába, ha ilyen bziságokon veszekedtek egy nonsense kérdés alatt.
2017. szept. 9. 21:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Messenger a neve.

Biztos tetszel neki, lehet mas is. Honnan tudjuk? Csak te tudhatod mirol milyen szinten szoktatok beszelni.

2017. szept. 9. 22:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem akinek tényleg tetszik a másik és komolyan gondolja, az randit javasol. Telefonon pötyögni, az lehet unaloműzés is.
2017. szept. 9. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!