Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak miért tetszenek a beképzelt, önelégült, ellenben nagyon szép és csinos egyetemista lányok?
Egyetemre járok, lány vagyok, és megdöbbenek némelyik csajon hogy mennyire arrogáns, beképzelt, öntelt, bár ennek ellenére külsőleg nagyon szépek, dögösek.
És a pasik loholnak utánuk, meg nyáladzanak nekik.
Most komolyan: Nem jobb egy kicsit visszafogottabb külsejű, ellenben belülről nagyon szép lány?
És itt most ne gyertek hogy mert a nők így meg úgy viszonyulnak a pasikhoz, mivel rohadtul nem róluk szól a kérdésem.
Rengeteg jólelkű, vicces, csinos, szép lány létezik, csak nem kiemelkedően dögösek és nincs az arcukon 10 kg festék.
Fiúk, adjatok már erre a jelenségre magyarázatot.
Más kérdés:
Az okosabbnak tűnő, nem agyonfestett, kevésbé népszerű lányok miért általánosítanak ugyanúgy, mint azok, akikről a kérdést felteszik? :D
Ez meg: "Nem jobb egy kicsit visszafogottabb külsejű, ellenben belülről nagyon szép lány?"
:D
Egy belgyógyászt tudnék ajánlani, azt érdekelné a belsőd is.
mert megdugnám őket, de nem szerelmeskedés jelleggel, hanem kőkeményen meg*nám. ennyi, másra nem jók bár én úgyhívom őket tinirib*****. pár hete egy szórakozóhelyen volt egy visszafogott csaj a társaságunkban, de nem sikerült elbeszélgetnünk, ellenben volt egy másik csaj, aki folyon nyávogott hogy mikor megyünk már a diszkóba. bár ez igazából 2 szélsőség, az igazán jó ha a kettő között van valamilyen szinten, mert a szélsőség sosem jó.
hozzáteszem, én olyan lány után nem megyek akiért sokan állnak sorban (bár láttam ezt valaki leírta) és én is így vagyok vele, lehet akármilyen jó nő, de nekem nincs energiám azzal foglalkozni, hogy minden csávó őt fűzze.
Ellenpélda itt is ha full csoze a nő, senki nem foglalkozik vele, de az meg nekem nem kell. Szóval itt is valahogy a középút a jó. De tulajdonképpen azért írtam ezt, mert engem nagyon nem vonzzanak az olyan lányok akiknek van 2000 ismerőse, 10000 lájk a képein, és mindenki őket akarja.
Nőként mondom,hogy ez evolúció.A pasik vizuális típusok,ennyi.Lehet,hogy még loholnak ezek után a szép csajok után,de 30-40 után ezek a csajok is meg akarnak majd állapodni,csak a természetük miatt maximum megdugni fogják őket,elvenni biztos nem.
Én se tartom magamat egy különösebben szép csajnak,viszont sokan mondták,hogy jó a humorom és mellette jók az alapadottságaim is,úgy,hogy nekem se volt gondom a pasizással.Igaz,neten keresztül,de megtaláltam azt,aki az én típusomat keresi,nem is egyszer.Most is innen jöttem össze valakivel,aki kívül-belül az esetem és fordítva is igaz.Ha nekem sikerült,neked is sikerülhet!
Nem olvastam végig a kommenteket, kérdést is csak futólagosan.
Szerintem embertől és szakmától függ. Ahol komolyabb emberek tanulnak (pl. nálunk mérnököknél), ott kisebb esélye van egy ilyen cicababának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!