Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nem halt meg ki az emberiseg, ha ilyen nehez csajozni?

Figyelt kérdés
Eletemben semmi nem volt meg szamomra olyan nehez, mint a csajozas. Szinte lehetetlennek erzem, hogy ossejojjon az, hogy valakivel kolcsonosen bejojjunk egymasnak, ilyen meg szerintem eletemben nem volt. Minden eddigi kapcsolatomnal ugy ereztem, hogy csak ugy mukodik, ha kompromisszumot kotok. Csak akkor meg nem az igazi. Miert kell ennek ennyire neheznek lennie?
2017. szept. 8. 14:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azt mondom, hogy minél inkább műveltek, annál inkább válogatnak. Persze én is férfiként. De igen, az is igaz, hogy sok olyan lány ismerősöm volt egyetemről, aki azért nem akart bepasizni, mert csak a tanulásra, karrierre akart koncentrálni. És bizony olyan is van, aki azóta végzett is és még sincs barátja valamiért.
2017. szept. 8. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!