Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hol könnyebb csajozni vagy barátnőt szerezni, külföldön vagy itthon?

Figyelt kérdés
Rengeteg mindent hallottam, és nagyon ellentétes dolgokat is. Olyasmit is, hogy kint egy magyar férfi az egy balkáni vendégmunkás senki és még a szír menekülteket is nagyobb férfiszámba veszik a helyi nők. Olyat is hallottam viszont, hogy kint egy magyar férfi annyira sármosnak számít, az ottani férfiakhoz képest, hogy ők a diszkók királyai, bármelyik nőt megkaphatják. Olyat is hallottam, hogy itthon nagy a férfitöbblet a fiatal korosztályban, kint sokkal több a szingli csaj és ezért kint könnyebb. Most ezekből mi és mennyire igaz?
2017. aug. 26. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Egyik sem igaz, mivel mindegyik állítås csupa általánosítás. Egyébként ha tudni akarod, én itt külföldön már több nőnek is tetszettem, míg otthon egynek sem. Mégse vonok le következtetéseket, mert ez csak par nő a sok millióból. Nem ismerem az összeset, ők se ismernek engem.
2017. aug. 26. 13:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Az, hogy aki akar, az egyaránt 'szerezhet' barátnőt külföldön vagy itthon.

21/L

2017. aug. 26. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi az hogy "kint"??? Ennyi kérdésem lenne összesen. Tudod hány ország, kultúra létezik összesen?

Magyarországon pedig nő többlet van.

2017. aug. 26. 14:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Ahhoz hogy külföldön csajozz, szerintem az a minimum hogy angulul kellene beszélni, amiben a magyarok.. nem túl jók..egyébként én olyanokat hallottam, hogy a keleti csajok vannnak oda a magyarokért (pontosabban a fehérbőrű,nyugati emberekért,no racism)..
2017. aug. 26. 14:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem más kelet-európai országokban a legegyszerűbb, már ha Európánál maradunk. A magyar nők felszínesek, válogatósak és flegmák, képtelenség nekik megfelelni. Tőlünk nyugatra bár kedvesebbek, nyitottabbak a nők, viszont lenézik a keletről érkezetteket, köztük a magyarokat is. Marad tehát a keleti blokk többi része.
2017. aug. 26. 15:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Botswanában vagy Malawiban biztos könnyű csajozni, mert ott tíz dollárral már gazdag külföldinek számítanál, és a könnyebb vérű nők rád cuppannának.
2017. aug. 26. 17:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Na ez az! Nem mindegy, hol van az a "kint". Egy fejlett nyugati országban, vagy a világ, "kevésbé szerencsés" tájain.
2017. aug. 26. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!