Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan férfival aki nem vezet autót?
Nem azért mert nem engedheti meg magának, hanem mert nincs kedve hozzá, nem akar idegeskedni a közlekedés miatt, és egyáltalán nem vonzza a dolog. Biciklivel közlekedik.
25 F

Ismerek több olyat aki jól elvan kocsi nélkül. Pl nem mozdul ki otthonról csak a helyi kisboltba jár.
Avagy helyi busszal hamar megközelíthető helyen dolgozik,aztán házhoz szállíttatja a kaját és különösebben nem megy sehová,ha kell valami megrendeli neten . Szóval megoldható a dolog,lehet élni boldogan autó nélkül.

22
Biztos boldog lehet az aki a bolton és a munkahelyén kívül ki se mozdul otthonról
Világot lehet látni pl vonattal utazva de kocsival jóval több a lehetőség

Ja igen, azt meg megnézem, hogy visz le valaki vonattal több száz km-re, 2 átszállással:
- egy sátrat
- két matracot (nem a felfújható, hanem rendes matrac)
- két szett ágyneműt
- két nagy táska ruhát
- két zsák kaját/piát
- egy nagytestű kutyát
- egy hűtőtáskát
- két zsugor innivalót
- hangcuccot + laptopot (ha már nincs ugye ott a kocsi, hogy abban szóljon a zene)
- egyéb apróságokat

nem, mert nekem fontos, bármikor bárhova el tudjunk menni
tömegközlekedéssel ez nem megoldható
Itt alapból egy paradoxonba ütközöm, én ugye megyek boltba, munkahelyre, haza, ezeket bicóval elintézem.
De ha elmegyek szórakozni, kirándulni, ott nálam természetes, hogy iszok. Szóval oda vagy egy haverral megyek, vagy tömegközlekedéssel.
Egyébként sem vagyok olyan kirándulós fajta.
De engem a városi közlekedés zavar, biciklivel is főleg ha egy gyalogos nem néz szét a kerékpárúton vagy öregek ott csoszognak vagy lépésben mennek. Piros lámpa.
Bicajjal is idegesítő. Autóval meg szerintem még hatványozottabban igaz.
A városból B be jogsi nélkül is eltudnék jutni, ha odaültetnek a volán mögé.
Nekem ez a városi közlekedés nem tetszik.
Meg mellesleg én gyorsabban elérek a munkahelyemre bicajjal mint kocsival ugyanis van olyan hely ahova nem mehet be a belvárosban kocsi, meg van egy felüljáró ami keresztül vezet oda. Autóval meg megkéne kerülni az egészet.
Köszönöm a válaszokat egyébként :)
annak az úriembernek üzenem aki azt mondta hogy a férfiak vezetnek, hogy nálam a férfiak: boxolnak, amerikai fociznak, fociznak, jégkorongoznak, küzdősportolnak
a vezetés arra jó hogy eljuss A-ból B-be, meg általában valakinek minnél nagyobb autója van annál kisebb... ez ilyen kompenzálás vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!