Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti összejönnétek olyan férfiva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek olyan férfival aki nem vezet autót?

Figyelt kérdés

Nem azért mert nem engedheti meg magának, hanem mert nincs kedve hozzá, nem akar idegeskedni a közlekedés miatt, és egyáltalán nem vonzza a dolog. Biciklivel közlekedik.

25 F

2017. szept. 6. 12:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
47%
17! Azért ha viszek két biciklit és mondjuk egy nagy táskát akkor hol a jó büdös fr.ancba vásároljak be egész hétvégére? Mert mi nem csak szendvicset eszünk. Biztos nagyon kényelmes átszállással 180 km-t utazni. Bocsi de nem. Le lehet pontozni még egyszer. Az időjárásról és az anyagi vonzatáról nem is írtam
2017. szept. 6. 15:55
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek több olyat aki jól elvan kocsi nélkül. Pl nem mozdul ki otthonról csak a helyi kisboltba jár.

Avagy helyi busszal hamar megközelíthető helyen dolgozik,aztán házhoz szállíttatja a kaját és különösebben nem megy sehová,ha kell valami megrendeli neten . Szóval megoldható a dolog,lehet élni boldogan autó nélkül.

2017. szept. 6. 15:58
 23/27 anonim ***** válasza:
47%

22

Biztos boldog lehet az aki a bolton és a munkahelyén kívül ki se mozdul otthonról

Világot lehet látni pl vonattal utazva de kocsival jóval több a lehetőség

2017. szept. 6. 16:01
 24/27 anonim ***** válasza:
73%
Alapvetően boldogok mert egyáltalán nem érdekli őket a jövés menés. Elutazni ezer km-re hogy ott leüljön és nézze hogy ott is kék az ég ? Minek? Nem mindenki nyüzsgős, hanem jól elvan a saját gondolataival és a saját jól ismert mikrokörnyezetével .
2017. szept. 6. 16:07
 25/27 anonim ***** válasza:
47%

Ja igen, azt meg megnézem, hogy visz le valaki vonattal több száz km-re, 2 átszállással:

- egy sátrat

- két matracot (nem a felfújható, hanem rendes matrac)

- két szett ágyneműt

- két nagy táska ruhát

- két zsák kaját/piát

- egy nagytestű kutyát

- egy hűtőtáskát

- két zsugor innivalót

- hangcuccot + laptopot (ha már nincs ugye ott a kocsi, hogy abban szóljon a zene)

- egyéb apróságokat

2017. szept. 6. 16:23
 26/27 anonim ***** válasza:
50%

nem, mert nekem fontos, bármikor bárhova el tudjunk menni

tömegközlekedéssel ez nem megoldható

2017. szept. 6. 21:47
 27/27 A kérdező kommentje:

Itt alapból egy paradoxonba ütközöm, én ugye megyek boltba, munkahelyre, haza, ezeket bicóval elintézem.

De ha elmegyek szórakozni, kirándulni, ott nálam természetes, hogy iszok. Szóval oda vagy egy haverral megyek, vagy tömegközlekedéssel.

Egyébként sem vagyok olyan kirándulós fajta.

De engem a városi közlekedés zavar, biciklivel is főleg ha egy gyalogos nem néz szét a kerékpárúton vagy öregek ott csoszognak vagy lépésben mennek. Piros lámpa.

Bicajjal is idegesítő. Autóval meg szerintem még hatványozottabban igaz.

A városból B be jogsi nélkül is eltudnék jutni, ha odaültetnek a volán mögé.

Nekem ez a városi közlekedés nem tetszik.

Meg mellesleg én gyorsabban elérek a munkahelyemre bicajjal mint kocsival ugyanis van olyan hely ahova nem mehet be a belvárosban kocsi, meg van egy felüljáró ami keresztül vezet oda. Autóval meg megkéne kerülni az egészet.

Köszönöm a válaszokat egyébként :)

annak az úriembernek üzenem aki azt mondta hogy a férfiak vezetnek, hogy nálam a férfiak: boxolnak, amerikai fociznak, fociznak, jégkorongoznak, küzdősportolnak

a vezetés arra jó hogy eljuss A-ból B-be, meg általában valakinek minnél nagyobb autója van annál kisebb... ez ilyen kompenzálás vagy nem tudom.

2017. szept. 6. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!