Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan férfival aki nem vezet autót?
Nem azért mert nem engedheti meg magának, hanem mert nincs kedve hozzá, nem akar idegeskedni a közlekedés miatt, és egyáltalán nem vonzza a dolog. Biciklivel közlekedik.
25 F

Nem mindenki lakik olyan városban, ahol van egyetem, neki való munkahely, stb, sőt, néha a szüleimet is meglátogatom.

Mi egy hétvégére a balcsira felpakoljuk a két bicót, 4 nagy táska cucc ( ágynemű meg mindenféle is) 2 nagy kosár élelem stb...
Ezt vonattal képtelenség lenne megoldani 😂😂😂
Lusta vagy beteg aki nem csinálja meg a jogsit és ide jön megerősítést kérni.
Megbántad már hogy feltetted ezt a kérdést?

Nem kell hogy vezesse az autót,elég ha saját sofőrje van :)
De félretéve a viccet,hacsak nem hippi vagy sötétzöld a srác akkor illene egy kocsit tervbe venni. Baromi felemelő lehet 35 fokban ,zivatarban, szélben,minuszban, hóban tekeregni a drótszamáron. És mindezt randira -menet jövet, későbbiekben családdal ,nyolc cekkerrel eljátszani.

13:
Tudom.
De a kérdés szerintem arról szólt, hogyha valakinek nincs szüksége olyanok miatt autóra amit te írtál, de mégis van neki. Hogyha valaki csak kényelmességből, hobbiból, pénzszórásból tart, nem azért mert tényleg SZÜKSÉGE van rá, hanem csak igénye.
Ha valakinek nincs kocsija, mert nem akar és nincs is rá szüksége a mindennapi életében, akkor az nem hátrány ismerkedésnél, ha nincs neki, igaz? Erről szólt a fő kérdés.
15:
Most volt augusztus végén balatoni kirándulás két éjszakára. Egy nyaktól derékig tartó közepes méretű hátizsákot és egy félig megtöltött szatyrot vittünk fejenként minden cuccal. Még ha kocsival vagytok, akkor is pont az a baj, hogy a rengeteg cucc megnehezíti a mozgást.
Így is pl tök feleslegesen vittem három alsógatyát, meg ilyeneket, mert egy kirándulási végi fürdést leszámítva ugyanaz a ruha volt rajtam szinte végig.
Még ha két gyerekkel megy valaki, vagy ilyesmi, de egyszerűen (akár kocsival vagy, akár nem) sokkal jobban megéri minimialistának lenni csomagoláskor, mert annyival szabadabban mozgónak érzed közben/utána magad. MOndjuk főleg a nők azok, akik bepakolnak egy egész háztartást ha pár napra utazni mennek.

16:
Mondjuk a kérdező is közbe vághatna hogy ő mire gondolt.
Most soha nem akar kocsit, vagy csak így találja hülyeségnek még egyelőre huszonévesen és gyerektelenül?
Jogsija van és kocsija nincs? Vagy jogsi sem?
EZEK AZÉRT NEM MINDEGY DOLGOK.

A kérdező nem fejtette ki, én meg nem vagyok gondolatolvasó.
Mondjuk írtam is, hogy normális közlekedésű helyen nem gáz..
Mi múltkor felmentünk Pestre egy kiállításra vonattal. 100 km-re lakunk, 12 órát voltunk el otthonról úgy, hogy 2-3 órát töltöttünk a kiállításon. Ja, és kb 3-szor annyiba került, mintha kocsival mentünk volna...

19! Igen 3szor annyiba. Azért itt sokan ennek is utána számolhatnánk.
Mikor 20 évesen pestre utaztam ( 120km) vonattal. Oda vissza 6000 ft volt. Ez 10 évvel ezelőtt volt. Most gondolom jóval drágább. Az üzemanyag mégsem ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!