Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az igazi alfahímek a mai világban csak 40 felett alapítanak családot, addig csak falják a nőket?
Ott van például Nicholas Victor, aki egy tipikus alfahím, nőcsábász nagymester, több tízezer férfi példaképe Magyarországon, és már ő is 40 elmúlt, és még mindig csak a kalandokat és az élvezeteket hajszolja:
https://www.youtube.com/watch?v=RI_cp2zR1_Y
De persze saját elmondása szerint majd ő is meg akar állapodni, de még bőven ráér egy férfi a mai világban 40 fölött is.
Tényleg először kő kemény alfahímmé kell válnia a férfinak és akkor még akár 20 évvel fiatalabb nőkkel is családot alapíthat majd?
Akkor a 0 közeli alvás érvényesül rá is.
Nekem inkább van olyan érzésem, hogy pofára is megy a dolog.
Így kb.
Minimum és nem tud nyalni - kirúgják
Maximum és nem tud nyalni - pluszmunka, túlóra, szívatás
Minimum és tud nyalni - nem lép előrébb, de mindent ellóghat és fizetésemelést is kap.
Maximum és tud nyalni - előléptetés
Ehhez kell, hogy szimpatikus is legyél "pofára", különben minden amit teszel negatívan hat a főnöknél és idegesítő leszel a számára.
Akkor utolso miert nem csinalod te is a maximumot es a nyaklast?
Ha ilyen egyszeru,akkor mindenki ezt csinalna.
Ra vagy allva erre az alvasra,elmegy sokak mellett az elet,hogy aludtak allandoan,meditalj sokkal tobbet er es sokkal kevesebbet kell aludnod onnantol kezdve.
Mert én senkinél nem tudom elérni, hogy kedveljen. Szó szerint senki nem kedvel. Időnként megpróbálja 1-1 ember eljátszani, hogy igen (az utolsó emberke egész jól csinálta), de aztán mindig rájövök, hogy nem.
A meditálás az nem több óra naponta?
Dehogyis,de lehet tobb ora is akar,akar 2 ora,de 2 ora meditacio 10+ ora alvas.
A haverom is igy alszik 2 orakat mert meditacioval elerte ezt,igy mintha 10+ aludna.
Az, hogy van aki SENKINEK sem szimpatikus, vagyis a főnöknem sem lesz az. Ez vagyok én. Soha nem kedvelt senki. Sokáig rosszul is esett, mára elfogadtam, hogy nekem ez jár.
Elsőre elég lenne a szociális fóbia és a paranoia megszűnése is. Mindent agyonaggódom, agyonstresszelek. Egy chatről csak ezért távoztam, mert nem tudtam emiatt nyugton lenni, mert mindig meg akartam felelni nekik. Nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!