Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg az igazi alfahímek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az igazi alfahímek a mai világban csak 40 felett alapítanak családot, addig csak falják a nőket?

Figyelt kérdés

Ott van például Nicholas Victor, aki egy tipikus alfahím, nőcsábász nagymester, több tízezer férfi példaképe Magyarországon, és már ő is 40 elmúlt, és még mindig csak a kalandokat és az élvezeteket hajszolja:

https://www.youtube.com/watch?v=RI_cp2zR1_Y

De persze saját elmondása szerint majd ő is meg akar állapodni, de még bőven ráér egy férfi a mai világban 40 fölött is.

Tényleg először kő kemény alfahímmé kell válnia a férfinak és akkor még akár 20 évvel fiatalabb nőkkel is családot alapíthat majd?

2017. szept. 5. 12:14
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Akkor a 0 közeli alvás érvényesül rá is.

Nekem inkább van olyan érzésem, hogy pofára is megy a dolog.

Így kb.

Minimum és nem tud nyalni - kirúgják

Maximum és nem tud nyalni - pluszmunka, túlóra, szívatás

Minimum és tud nyalni - nem lép előrébb, de mindent ellóghat és fizetésemelést is kap.

Maximum és tud nyalni - előléptetés

Ehhez kell, hogy szimpatikus is legyél "pofára", különben minden amit teszel negatívan hat a főnöknél és idegesítő leszel a számára.

2017. szept. 5. 16:32
 42/51 anonim ***** válasza:

Akkor utolso miert nem csinalod te is a maximumot es a nyaklast?

Ha ilyen egyszeru,akkor mindenki ezt csinalna.

Ra vagy allva erre az alvasra,elmegy sokak mellett az elet,hogy aludtak allandoan,meditalj sokkal tobbet er es sokkal kevesebbet kell aludnod onnantol kezdve.

2017. szept. 5. 16:35
 43/51 anonim ***** válasza:
Igen, nyilván azt léptetik elő aki jól dolgozik ÉS szimpatikus is, nem azt, aki jól dolgozik aztán csak úgy van és a nevét se tudja senki. Ezzel mi a gond? Talán sorshúzással kéne az előléptetést osztogatni?
2017. szept. 5. 16:39
 44/51 anonim ***** válasza:

Mert én senkinél nem tudom elérni, hogy kedveljen. Szó szerint senki nem kedvel. Időnként megpróbálja 1-1 ember eljátszani, hogy igen (az utolsó emberke egész jól csinálta), de aztán mindig rájövök, hogy nem.

A meditálás az nem több óra naponta?

2017. szept. 5. 16:40
 45/51 anonim ***** válasza:
Akkor szimplán csak nem értesz az emberekhez, de meg lehet tanulni ezt is.
2017. szept. 5. 16:40
 46/51 anonim ***** válasza:

Dehogyis,de lehet tobb ora is akar,akar 2 ora,de 2 ora meditacio 10+ ora alvas.

A haverom is igy alszik 2 orakat mert meditacioval elerte ezt,igy mintha 10+ aludna.

2017. szept. 5. 16:41
 47/51 anonim ***** válasza:

Az, hogy van aki SENKINEK sem szimpatikus, vagyis a főnöknem sem lesz az. Ez vagyok én. Soha nem kedvelt senki. Sokáig rosszul is esett, mára elfogadtam, hogy nekem ez jár.

2017. szept. 5. 16:41
 48/51 anonim ***** válasza:

Elsőre elég lenne a szociális fóbia és a paranoia megszűnése is. Mindent agyonaggódom, agyonstresszelek. Egy chatről csak ezért távoztam, mert nem tudtam emiatt nyugton lenni, mert mindig meg akartam felelni nekik. Nem sikerült.

2017. szept. 5. 16:43
 49/51 anonim ***** válasza:
Ja, a sors biztos poénból kib-szott veled. :D Nem muszáj főnöknek dolgozni, szabadúszóként végezhetsz olyan munkát is, ahol nem találkozol élőben a megbízóiddal.
2017. szept. 5. 16:44
 50/51 anonim ***** válasza:
Pedig az volt az utolsó chat ahol voltam. Most itt taplóskodom fél napokat, pedig nem olyan vidám dolog ez, nem élvezem. De valahol emberek közt lenni kell, de ha csak normális válaszoakt írok, akkor nincs semmi kontakt. Így legalább van egy pici. Mégha az is az ára, hogy cserébe mindenki utál. Azt legalább tudom kezelni.
2017. szept. 5. 16:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!