Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az igazi alfahímek a mai világban csak 40 felett alapítanak családot, addig csak falják a nőket?
Ott van például Nicholas Victor, aki egy tipikus alfahím, nőcsábász nagymester, több tízezer férfi példaképe Magyarországon, és már ő is 40 elmúlt, és még mindig csak a kalandokat és az élvezeteket hajszolja:
https://www.youtube.com/watch?v=RI_cp2zR1_Y
De persze saját elmondása szerint majd ő is meg akar állapodni, de még bőven ráér egy férfi a mai világban 40 fölött is.
Tényleg először kő kemény alfahímmé kell válnia a férfinak és akkor még akár 20 évvel fiatalabb nőkkel is családot alapíthat majd?
Itt pedig az marad le, hogy az utóbbi 8 évben 2 órát aludt naponta.
Az tuti,de megeri.
Egy fiatalember ne alludjon allandoan.
Schwarzenegger mondta: ,,Siess az alvassal mert amig te alszol addig mas penzt keres."
Az a baj az atlagember atalussza a fel eletet.
Ezek csak kifogasok,nem kell annyit laudni,tudok olyan sracrol aki napi 3 orakat alszik 35 eves most es 20 eve ezt csinalja es igencsak jol van.
De nem ez a jellemző. Én olyat ismerek aki a neurológián kötött ki a kevés alvás miatt. Szerencsére nagyob baja nem lett, de rémisztő volt.
Nem véletlen van az alvásigény minimum 6 órára tervezve. Meglesz a böjtje az ismerősödnek is. Időskorra nem kell készülnie.
Hat az lehet de addig tiz merokanallal majszolja az eletet,vezetokent dolgozik,legszebb noi vannak,exkluziv helyeken nyaral.
Tok mindegy lehet meghal 50 evesen de 500 evesen temetik el mar annyit elt.
Addig egy atlag magyar meghal 25 evesen de 75 evesen temetik el.
Apám raktárosból feltornázta magát ügyvezető igazgatóig (igaz, azóta már otthagyta a dolgot mert annyit nem ért) szűk 10 év alatt.
Aludt is, velünk is foglalkozott, és senkije nem volt egyik cégnél se (édesanyja egy falusi boltban dolgozott, édesapja meghalt nagyon korán - előtte autószerelő volt.. nem igazán tudtak neki zsíros állást szerezni)
Egyszerűen eljárt továbbképzésre, munkahelyen pedig nem csak megcsinálta a minimumot aztán viszontlátásra, hanem odatette magát.
Akarni kell, meg beáldozni az otthon tévé előtt fetrengést. Ha valakinek ennyi se megy, akkor nem tudom milyen alapon vár el AKÁRMIT az élettől :D
" nem csak megcsinálta a minimumot aztán viszontlátásra, hanem odatette magát. "
Ez nagyon szépen hangzik, de manapság nem jusz előrrébb így. Tudod mit kapsz érte? Pluszmunkát. Esetleg egy "köszi...böff" főnöki semmitmondó elismerést. Manapság kihasználják aki többet tesz, de előrrébb nem fog jutni... Ott már bebetonozódtak a főnök barátai, rokonai, illetve a törtetők akik pont a pluszmunkás teljesítményén másztak fel odáig.
Anyám követte el ezt a hibát, hogy mindig többet csinált. Végeredmény? Minden főnöke feljebb lépett, ő meg maradt lent. És elismerik, mindenki kedveli, de sokra megy vele.
Öregapám detto, de ő legalább pénzt keresett a sok fusival anno. Meg kapott béna oklevelet személyesen Kádártól a sok teljesítményrekordért.
Nem tudom, engem is szerettek és megbecsültek eddig minden munkahelyemen, mert én se csak a minimumot végeztem el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!