Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igazi férfiak miért nem kellenek a nőknek?
Tehát 191 cm magas vagyok, 10 éve rendszeresen sportolok, 110 kg vagyok (és izomos, de természetesen van rajtam háj is mivel nem figyelek az étkezésre), kopasz, szakállas. Mellesleg nem vagyok egy agresszív vadállat, érettségim is van.
De a zöme nőknek ilyen kis szaros 170 cm magas, ecset hajú, semmilyen izomzatú, pálcika emberek tetszenek...ezekben az emberekben 0 férfiasság van! Úgy néznek ki mint én 10 éves koromban!
21F
és mitől is vagy te férfi?
mert magad és nagydarab vagy? :D
na az ilyen izomagyúak nem kellenek a csajoknak :D
majd ha lesz benned több, esetleg az eszedet is használod és nem a tesztoszteron hanem érzelmek jönnek belőled
és a szex neked nem egy állatias ösztönből fog csak állni hanem lesz érzelem is benne, na talán akkor majd kellesz a normális nőknek, de addig is tudsz csajt kifogni
Ilyenek volnának az "igazi férfiak"? Kopasz és nagydarab, értem. :DD
Nyugtasd csak magad ezzel.
De kellenek.
Én elég kelendő lennék ha hagynám.
Szóval..., Te nem vagy normális, mert... Külsőt nézel, rendszerben elért helyet és helyzetet nézel, nem gondolkodsz objektíven.
Egy kapcsolatban személyiség számít.
Ne hívd nőknek azokat kislányokat, akik nálad 100szor rosszabbul "gondolkodnak" és divatmajom üres bábukra mennek leszopni őket.
21F
Akkor azért vagy férfi, mert te sportolsz és magas vagy?
Nem itt kezdődik.
A viselkedésedben amúgy mennyi férfiasság van?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!