Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igazi férfiak miért nem kellenek a nőknek?
Tehát 191 cm magas vagyok, 10 éve rendszeresen sportolok, 110 kg vagyok (és izomos, de természetesen van rajtam háj is mivel nem figyelek az étkezésre), kopasz, szakállas. Mellesleg nem vagyok egy agresszív vadállat, érettségim is van.
De a zöme nőknek ilyen kis szaros 170 cm magas, ecset hajú, semmilyen izomzatú, pálcika emberek tetszenek...ezekben az emberekben 0 férfiasság van! Úgy néznek ki mint én 10 éves koromban!
21F
Na jó, de leírtad hogy magas vagy és sportolsz, van szakállad és érettségid. Egy szót sem írtál arról, hogyan és hol ismerkedsz, milyenek a belső tulajdonságaid, általában hol akad el az ismerkedés, stb.
Plusz másokat is elkezdtél támadni a saját kudarcaid miatt (pedig állítólag nem vagy agresszív), ami nem vet rád túl jó fényt.
Hát azok után hogy a sok fogyatékos gerincből nekiállt személyeskedni meg vádaskodni, valahogy nem lepődök meg azon, ha a Kérdezőtől ezt kapták vissza. Amilyen az adjonisten ugye...ha én írtam volna ki a kérdést, és ok nélkül nekemálltak volna kötekedni, valószínűleg ugyanezt tettem volna én is.
Abba meg nem tudom mit kell belekötni, hogy van érettségije. Simán lehet hozzáértő dolgos szakmunkás ettől. A diploma semmire nem garancia, attól hogy van egy papírfecnije amit teleírtak latin szavakkal, még bárki egy nagy nulla maradhat.
Nézd meg a politikusainkat - mindegyiknek van diplomája, emberileg mégis legalja utolsó senkiháziak.
Az is tök pozitív szerintem, hogy sportol, így legalább nem ekézhetik hogy hájas kocka gamer lúzer meg mittomén, ami mostanság divatos.
Magasság meg hogy szakállas-e, az meg tök szubjektív. Én is magas vagyok, szakállam nincs, oszt mégse kellek senkinek.
"De a zöme nőknek ilyen kis szaros 170 cm magas, ecset hajú, semmilyen izomzatú, pálcika emberek tetszenek...ezekben az emberekben 0 férfiasság van! Úgy néznek ki mint én 10 éves koromban!"
Ezzel indítottál, ami szerintem kimeríti a "támadás" fogalmát.
54:
Hát de ezt tapasztalod:
"a zöme nőknek ilyen kis szaros 170 cm magas, ecset hajú, semmilyen izomzatú, pálcika emberek tetszenek...ezekben az emberekben 0 férfiasság van! Úgy néznek ki mint én 10 éves koromban! "
Ez pedig pont azt támasztja alá, hogy a nők zöme NEM a külső alapján választ.
Azt kell megnézni, mit tudnak ezek a fiúk, amit Te nem.
Pl. bókolni, vagy cirógatni.:)
A Kérdezőnek abba igaza van, ha az ilyen Justin Bieber meg Pumped Gabó-klónokat leszólja
ezeket én se tartom férfinek, egyszerűen önmaguk paródiái mind.
Anno a mangafigurára kifestett emósokkal volt tele minden, most meg ezek...komolyan meddig fog ez menni???
Nem csodálom hogy a befolyástól mentes átlag férfiaknak nem jut senki, ha a nők az ilyen karikatúrákat hiszik igazi férfinak
Komolyan, respect a kérdezőnek, hogy a mai konzumidiotizmus ellenére érettségivel is volt annyi esze hogy nem lett egy mainstream Justin Bieber vagy Pumped Gabó utánzat!!!
A kretén köpkölődő trollokat már csak azért is lepontoztam hogy pukkasszam őket.
58: Biztos? Szerintem kérdezz meg másokat erről, jól csinálod-e ezeket!:)
Az pl. semmit nem ér, ha idegen lányokhoz odamész és 3 dicséretet mondasz nekik 3 perc alatt, ami őket nem érinti meg, pl. mert olyan témában mondod, ami őt nem érdekli.
Ez nem jó bókolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!