Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igazi férfiak miért nem kellenek a nőknek?
Tehát 191 cm magas vagyok, 10 éve rendszeresen sportolok, 110 kg vagyok (és izomos, de természetesen van rajtam háj is mivel nem figyelek az étkezésre), kopasz, szakállas. Mellesleg nem vagyok egy agresszív vadállat, érettségim is van.
De a zöme nőknek ilyen kis szaros 170 cm magas, ecset hajú, semmilyen izomzatú, pálcika emberek tetszenek...ezekben az emberekben 0 férfiasság van! Úgy néznek ki mint én 10 éves koromban!
21F
#40, kapcsolatfüggőként szerintem pont neked nem kéne itt osztani az észt ekkora elánnal, hogy neked már semmi se marad. Ilyen nehéz elfogadni, hogy nem mindenki lesz bősz egyetértésben veled itt?
A mínuszt természetesen kaptad megint.
Osztogatod itt a míbusuokat... félelmetes vagy!
:D :D
Ahogy láttam a százalékomon, nem én kezdtem el osztogatni a ööö..."míbusokat".
Csak én mellé még érvelni is tudok, te meg egyszerűen csak nyomsz egy piros kezet, és azt képzeled, hogy majd attól hirtelen automatische igazad lesz.
Nos...nem.
A mínusz szokás szerint ment.
#44, és miből gondolod, hogy nekem kell valaki?
Még ha igazad is lenne, és senkinek nem kellenék, akkor is csak kvittek lennénk...
Mert mostanság az az etalon, hogy többnyire a pénzes, jóképű pasasok kellenek sajnos. Az ilyenektől a belső értékeket meg a kémiát meg a többi baromságot sose kérik számon. Vajna Timike is biztos a csodás intelligenciája és belsője miatt van együtt Andyval...
Figyeld meg hogy felsoroltál csomó pozitív tulajdonságot és az összes itteni nő kiröhögött. Na ennyire fontos nekik a belső. Álszent képmutató sunyi banda.
A #33 meg egy ostoba troll, én is nyomtam neki mínuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!