Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az igazi férfiak miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igazi férfiak miért nem kellenek a nőknek?

Figyelt kérdés

Tehát 191 cm magas vagyok, 10 éve rendszeresen sportolok, 110 kg vagyok (és izomos, de természetesen van rajtam háj is mivel nem figyelek az étkezésre), kopasz, szakállas. Mellesleg nem vagyok egy agresszív vadállat, érettségim is van.

De a zöme nőknek ilyen kis szaros 170 cm magas, ecset hajú, semmilyen izomzatú, pálcika emberek tetszenek...ezekben az emberekben 0 férfiasság van! Úgy néznek ki mint én 10 éves koromban!

21F

2017. júl. 11. 14:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
13%

#40, kapcsolatfüggőként szerintem pont neked nem kéne itt osztani az észt ekkora elánnal, hogy neked már semmi se marad. Ilyen nehéz elfogadni, hogy nem mindenki lesz bősz egyetértésben veled itt?

A mínuszt természetesen kaptad megint.

2017. júl. 17. 01:08
 42/61 anonim ***** válasza:
89%

Osztogatod itt a míbusuokat... félelmetes vagy!

:D :D

2017. júl. 17. 06:35
 43/61 anonim ***** válasza:
13%

Ahogy láttam a százalékomon, nem én kezdtem el osztogatni a ööö..."míbusokat".

Csak én mellé még érvelni is tudok, te meg egyszerűen csak nyomsz egy piros kezet, és azt képzeled, hogy majd attól hirtelen automatische igazad lesz.

Nos...nem.

A mínusz szokás szerint ment.

2017. júl. 17. 15:53
 44/61 anonim ***** válasza:
86%
#43 és egy ilyen igazi férfi nem kell senkinek :D
2017. júl. 17. 15:55
 45/61 anonim ***** válasza:

#44, és miből gondolod, hogy nekem kell valaki?

Még ha igazad is lenne, és senkinek nem kellenék, akkor is csak kvittek lennénk...

2017. júl. 17. 15:57
 46/61 anonim ***** válasza:
52%

Mert mostanság az az etalon, hogy többnyire a pénzes, jóképű pasasok kellenek sajnos. Az ilyenektől a belső értékeket meg a kémiát meg a többi baromságot sose kérik számon. Vajna Timike is biztos a csodás intelligenciája és belsője miatt van együtt Andyval...

Figyeld meg hogy felsoroltál csomó pozitív tulajdonságot és az összes itteni nő kiröhögött. Na ennyire fontos nekik a belső. Álszent képmutató sunyi banda.

A #33 meg egy ostoba troll, én is nyomtam neki mínuszt.

2018. jan. 14. 22:44
 47/61 anonim ***** válasza:
Attól leszel szerinted igazi férfi, hogy ki vagy gyúrva és van szakállad, meg egy érettségid?
2018. jan. 14. 23:00
 48/61 A kérdező kommentje:
#46os igazad van!
2018. jan. 14. 23:28
 49/61 A kérdező kommentje:
#47 Ha nem írom bele az érettségit, akkor meg azt mondjátok, hogy biztosan egy tanulatlan ember vagyok, de ha meg bele van írva az is gond már!
2018. jan. 14. 23:30
 50/61 A kérdező kommentje:
És nem mondtam, hogy ki vagyok gyúrva! Ha elolvastad volna a rendesen a kérdést, akkor rájöhettél volna, hogy nem vagyok testépítő
2018. jan. 14. 23:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!