Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az igazi férfiak miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igazi férfiak miért nem kellenek a nőknek?

Figyelt kérdés

Tehát 191 cm magas vagyok, 10 éve rendszeresen sportolok, 110 kg vagyok (és izomos, de természetesen van rajtam háj is mivel nem figyelek az étkezésre), kopasz, szakállas. Mellesleg nem vagyok egy agresszív vadállat, érettségim is van.

De a zöme nőknek ilyen kis szaros 170 cm magas, ecset hajú, semmilyen izomzatú, pálcika emberek tetszenek...ezekben az emberekben 0 férfiasság van! Úgy néznek ki mint én 10 éves koromban!

21F

2017. júl. 11. 14:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:

Az egésszel az a baj, hogy sok férfit ledegraráltál. Te magad egy tökéletes pasinak írtad le, de ez csak önimádat. Egy 170 cm-es hapsi is lehet férfias. Ez a baj veled, hogy külső tulajdonságokban méred a férfiasságot.

Egyébként nem olyan nőknél kell próbálkozni, akiket a pávák izgatnak.

2017. júl. 12. 03:51
 32/61 anonim ***** válasza:
74%
Tehát te, aki más férfiakat szarozol, nem vagy bunkó, de aki szembesít a suttyóságoddal, az már fájdalmas. Nem értem én se, miért nem vagy kelendő, te igazi férfi.
2017. júl. 12. 07:14
 33/61 anonim ***** válasza:
68%

#29-eske: "Az átlagpasasoknak esélyt se adnak, legjobb esetben friendzóne. "

Csak aztán valahogy mindig kiderül, hogy a magadfajta kesergők, akik "átlagpasasnak" nevezik magukat, nyakszakállas, pattanásos, kellemetlen szájszagú lúzerek, akik persze a top csajokra hajtanának. Mikor meg elzavarják őket a vérbe, jön a könnyes nagyjelenet meg a picsogás, hogy márpedig minden nő bunkó.

(Pro tip: kesergés helyett vegyél egy borotvát és fogkefét-fogkrémet. Sokat fog javulni az összhatás - bár a savanyúkáposzta személyiségeden az sem segít, bocsi.)

2017. júl. 12. 09:01
 34/61 anonim ***** válasza:
27%

#33, az állításod több sebből vérzik. Soroljam?

- Egyrészt nincs annyi topmodell csaj, hogy minden átlagpasasra jutna 1.

- Másrészt az átlagpasas nem egyenlő egyenpasas. Az egyik átlagpasas lehet nem Kossuth-szakállas, de mondjuk lúdtalpa van, vagy pattanásos. Egy másik átlagpasasnak lehet van Kossuth-szakálla, de nincsenek pattanásai vagy lúdtalpja. Van ötszázcsiliárd variáns. Hogy ebből az ötszázcsiliárdból gyakorlatilag egy sem jön be a legtöbb nőnek, az eléggé magáért beszél.

- Harmadrészt, ha ti is csak a top pasasokat veszitek észre, mi is megtehetjük hogy csak a top nőket vesszük észre. Elvégre egyenjogúság van, vagy mi a tök. Esetleg úgy gondoltad az egyenjogúságot, hogy "nekünk jár a jóképű gazdag fószer, a pasasok meg csak kussoljanak és örüljenek ha kapnak egyáltalán nőt"? Mert ha igen, akkor el kell szomorítsalak, nagyon háttal ülsz a lovon...

- Negyedrészt, én nem is keresek nőt. Volt elég időm megtanulni, hogy feleannyit nem érnek, mint amennyit kínlódni kell velük. Inkább élem úgy az életem, ahogy NEKEM jó, a csajozást meg hagyom a 3,14csába.

2017. júl. 12. 22:33
 35/61 anonim ***** válasza:
84%
#34 nagyon okos vagy - ezek szerint a pattanásos elhízott és a nyakszakállas elhanyagolt az már választási lehetőség, és ha egyik sem jön be, az a nőkre nézve terhelő. Ez olyan, mintha most választhatnál egy százhúsz kilós, Mónika-showból szalajtott roma asszony meg egy korpásodó bajszú, ötvenes, frigid asszonyság közül. Ez már választási lehetőség, és ha egyik sem kell, az sokat elárul ám rólad! :D
2017. júl. 13. 14:34
 36/61 anonim ***** válasza:
12%

#35, igen, az választási lehetőség. Attól, hogy te nem választanád, attól még ott vannak. Mindazonáltal az is egy választási lehetőség, hogy NEM keresel párt, de neked mint súlyosan kapcsolatfüggőnek ez felérne egy apokalipszissel.

A mínuszt pedig visszakaptad.

2017. júl. 13. 22:14
 37/61 anonim ***** válasza:
86%
#36-oska, itt sírsz, hogy nem lehet társat találni, mert a nők nem buknak a nyakszakállakra meg a pattanásos túlsúlybélákra, aztán közlöd, hogy te ELVBŐL nem csajozol, meg ez a TE VÁLASZTÁSOD? :D Ja, akinek meg nincs gondja a csajozással, az kapcsolatfüggő. Ellenben veled, akinek össze sem jön egy kóbor numera sem... :D Oké. :D
2017. júl. 14. 09:06
 38/61 anonim ***** válasza:
Savanyú a szőlő...
2017. júl. 14. 12:05
 39/61 anonim ***** válasza:
28%

#37, nem fogom neked fölvázolni, miért döntöttem úgy, hogy hagyom a nőket a 3,14csába, de igazából a stílusodat megnézve épeszű férfi inkább maradna szingli, minthogy veled kezdjen.

Valóban nem csajozom, és ez az én egyéni szuverén döntésem. Tehát nyugodtan beolvashatok bármelyik lánynak és ítéletet is mondhatok róla, mert semmi veszítenivalóm nincs. Ha még jól fel is háborodik a lány, annak külön örülni fogok.

Az is sokat elárul rólad, hogy szerinted a csajozás egyenlő értékű fogalom a kapcsolattal. Nos...nem...de majd rájössz magad is.

Újból kaptad a mínuszt.

2017. júl. 15. 22:40
 40/61 anonim ***** válasza:
83%
"Újból kaptad a mínuszt." - Te olyan igazi marcona, kemény zsoldostípus vagy, ugye? :D
2017. júl. 16. 05:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!