Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy szedjek fel egy ügyvédet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szedjek fel egy ügyvédet?

Figyelt kérdés

Találkoztunk a bíróságon, olyan eszméletlenül jól nézett ki.

A nevet tudom, hogyan tovább? Egyáltalán járnak ők valamerre?

2017. szept. 4. 11:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Bíróságra, igen
2017. szept. 4. 11:24
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Mondd meg neki,hogy fel akarod őt jelenteni,mert elrabolta az érzelmeidet.
2017. szept. 4. 11:25
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Igen jarnak. Intelligensebb nőkkel.
2017. szept. 4. 11:26
 4/12 anonim ***** válasza:
A normál perek nyilvánosak, bárki megnézheti őket.
2017. szept. 4. 11:27
 5/12 anonim ***** válasza:
34%

Mivel az ügyvédek többsége kapzsi, ezért valami olyasmivel amire neki nagyon nagy szüksége van, vagy legalábbis meg akarja szerezni. Pénz, értéktárgy, olyan szolgáltatás ami neki jó (fétiseit kiélheti rajtad, takarítasz és főzől rá stb.)

Érzelmekkel ne is próbálkozz, az ügyvédi pálya alapfeltétele az alacsony érzelmi szint. Ki tudna védeni a bíróságon időnként sikerrel olyan bűnözőket akik brutálisan agyonkínoztak merő szórakozásból egy mozgássérült idős házaspárt?

2017. szept. 4. 11:59
 6/12 A kérdező kommentje:

Járjak tárgyalásokra? Mondjuk még be is tudnám magyarázni, hogy a tanulmányaim miatt. Honnan tudom meg mikor kezdődnek, ki lesz ügyvéd stb.? Meg gondolom nemcsak egy bíróságon van perük, nem?

Az a baj, hogy nincs semmi jogi ügyem, esetleg tanácsot lehetne kérni ügyvédtől?

Járnak szórakozni vagy valami?

2017. szept. 4. 12:19
 7/12 anonim ***** válasza:

"Az a baj h nincs semmi jogi ugyem"

lol

2017. szept. 4. 12:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Az ügyvédi irodában...
2017. szept. 4. 14:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Felhívod, kérsz egy időpontot tőle. Elmész és megmondod, hogy eltartási szerződést akar veled kötni egy idős hölgy, és nem tudod, hogy ez pontosan hogyan működik, magyarázza el neked. Ez kb. 20 rugódba fog fájni ha pesti vagy, ha vidéki, kicsit kevesebbe. És jelen lesz a titkárnője is a tanácsadáson. Ennél jobb a bíróságon a nyilvános tárgyalás. Én úgy tudom bírók nevei alatt a perek a neten fel vannak sorolva, azt mondjuk nem tudom, az ügyvéd neve oda van -e írva az adott per mellé, talán nem.
2017. szept. 4. 14:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok hogy néz ki, hogy ennyire rágerjedtél. Küldesz privibe képet róla?
2017. szept. 4. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!