Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol és hogyan szedjek fel egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan szedjek fel egy lányt?

Figyelt kérdés
Nem járok szórakozóhelyekre, a baráti körömben meg nem nagyon van lány. Rég óta nincs barátnőm. Ti hogy és hol ismerkedtek lányokkal?

2016. jún. 18. 00:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálam leginkább saját magamtól függ. Ha úgy érzem nem vagyok passzban, ami nem egy nap, inkább néhány hónap, akkor nem keresem a nőt. Ha meg passzban vagyok, akkor elég csak az utcán leszólítanom.
2016. jún. 18. 00:30
 2/5 A kérdező kommentje:

Hogy lehet az utcán leszolitani? Ég bután nézne rám. Nem is tudnék mit mondani.

Valakinek egy "megismerés" története?

2016. jún. 18. 00:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Legtöbbször nem az számít hogy hol szólítod meg és mit mondasz, hanem az adott nő nyitottsága az ismerkedésre és az önbizalom meg a kisugárzás
2016. jún. 18. 01:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Nézz ki jól, és bárhol bárkit leszólíthatsz!
2016. jún. 18. 09:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Utcán nagyon egyszerűen, sőt, nem is tudom miért járnak az emberek szórakozóhelyre ismerkedni, nekem ha kell valaki utcán keresem. Szórakozóhelyre a zenéért megyek, és amúgy se kellene részeg bulizós lány kapcsolatra.

Szóval ha olyan vagy, aki nem tudná leszólítani, akkor inkább ne tedd. Addig, amíg nem érzed. Minden a magabiztosságon és tartalmasságon múlik, meg persze olyannál próbálkozz, aki hasonlónak tűnik hozzád. Inkább jöjjön szembe veled, utcán ne nagyon menj utána, mert az megrémíti. De ha elmegy melletted és tetszik, bedobhatsz valami frappánsat, persze nem olyat, hogy jó a segged, hanem visszarohansz gyorsan hozzá, és arcába mondasz valami őszintét. Nem mondanék példát, mert utána mindenki elcsépelné, mindenki saját ötletet dobjon be.

2016. jún. 19. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!