Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van a mai tinikkel? Hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a mai tinikkel? Hogyan szedjek fel egy lányt?

Figyelt kérdés

Teljesen normálisan megkérdeztem a csajtól, hogy el jön-e sétálni.. Erre persze ő azt monda: Biztos, hogy nem..

A bunkó csávók akik verik őt, azok vannak nála a középpontba... Utánuk fut a csaj... Mi a f**z van a mai 13-16 éves korosztállyal???? Hogyan hívjak el egy csajt? Még nem nagyon ismerem, de normálisnak tűnik.. Nem akarok nála a szokásos jófiú dumával beállítani.. Próbálok kicsit vicces lenni, ötletek?

2015. dec. 12. 17:03
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
pénz pénz pénz... ribi aktivated
2015. dec. 12. 17:18
 2/10 anonim válasza:
Az idősebb, huszonéves csajok sem jobbak, Budapesten legalábbis nem...
2015. dec. 12. 17:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt kikérem magamnak az összes normális 16 éves lány nevében! Amelyik csaj így reagál arra,hogy megkérdezed,hogy "eljössz velem sétálni?" és erre ilyen bunkón reagál. Azzal nincs mit kezdeni...
2015. dec. 12. 17:36
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
Ezt a csajt felejtsd el, a reakciója mindent elárult. Próbálkozz a félénkebb, visszahúzódóbb lányoknál. Nehezebb őket észrevenni, de legalább nincsenek elszállva maguktól a semmire. :D Te meg ne változz, majd találsz értelmes csajt is. Ha belőled is egy bunkó válna emiatt, max. a legsötétebb réteg tapadna rád. A bunkó "menő" fiúcskáknak lehet, hogy havonta más csaja van, de egy olyan "kapcsolat" annyit is ér. Inkább találj valakit nehezebben, de azzal az illetővel legyél akár évekig együtt. 17/L
2015. dec. 12. 17:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :)
2015. dec. 12. 17:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Miért nem hívsz el engem? :D

Ha a korod jó megyek sétálni :D

2015. dec. 12. 18:17
 7/10 A kérdező kommentje:
:'D
2015. dec. 12. 18:37
 8/10 anonim ***** válasza:
#6 ossal elmehetsz de ő nem csak sétálni akar majd :P
2015. dec. 12. 20:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Érdekesek ezek a kérdések, mert én vagy 100 lányt ismerek, 13-17 évesek, és abból egy az, aki tényleg rirbi, de ő meg biztos elment volna veled

Szerintem a stílusoddal volt gond, de arra már nem is gondolsz hogy lehet hogy volt egy barátja? Fúú ember nehogy már egy két 3, 4 , 5, 6, 7 .... lapján ítéld meg a lánytársadalmat vagyis tini részüket

Én is sok fiúban csalódtam, mármint az egójkban, de tudom hogy nem szép ha így mindegyikre azt mondom hogy hülye barom álatok mind

Próbálkozz másnál, akin talán látszik hogy egydül van, és kedves

10 millóan vagyunk Magyarországon ne mondd már hogy hogy te csak hülyékkel találkoztál!

2015. dec. 13. 10:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem volt csávója, a stílusom pedig átlagos fiú.. Hidd el nem 5 perce ismertem már amikor megkérdeztem...
2015. dec. 13. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!