Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a mai tinikkel? Hogyan szedjek fel egy lányt?
Teljesen normálisan megkérdeztem a csajtól, hogy el jön-e sétálni.. Erre persze ő azt monda: Biztos, hogy nem..
A bunkó csávók akik verik őt, azok vannak nála a középpontba... Utánuk fut a csaj... Mi a f**z van a mai 13-16 éves korosztállyal???? Hogyan hívjak el egy csajt? Még nem nagyon ismerem, de normálisnak tűnik.. Nem akarok nála a szokásos jófiú dumával beállítani.. Próbálok kicsit vicces lenni, ötletek?
Miért nem hívsz el engem? :D
Ha a korod jó megyek sétálni :D
Érdekesek ezek a kérdések, mert én vagy 100 lányt ismerek, 13-17 évesek, és abból egy az, aki tényleg rirbi, de ő meg biztos elment volna veled
Szerintem a stílusoddal volt gond, de arra már nem is gondolsz hogy lehet hogy volt egy barátja? Fúú ember nehogy már egy két 3, 4 , 5, 6, 7 .... lapján ítéld meg a lánytársadalmat vagyis tini részüket
Én is sok fiúban csalódtam, mármint az egójkban, de tudom hogy nem szép ha így mindegyikre azt mondom hogy hülye barom álatok mind
Próbálkozz másnál, akin talán látszik hogy egydül van, és kedves
10 millóan vagyunk Magyarországon ne mondd már hogy hogy te csak hülyékkel találkoztál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!