Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működőképes módszer arra, hogy pincérnőket szedjek fel?
Ha jól emlékszem Neil Strauss: The Game (magyarul "A játszma") című könyvében találsz olyat. Bár ezek nem gyakorlati tanácsok, hanem megtörtént élethelyzetek megörökítése abból a közösségből, ahol a szerző 2 évet töltött.
Érdemes elolvasni, hogy a felszedő művészek hogy csinálják.
jaja.
a játszma című könyv 156. oldal.
tudod ,a pincerno nem egy kulonallo "faj" ,hanem kulon-kulon emberek ,eltero szemelyiseggel es gondolkodassal.ergo ,van amelyiket fel tudod majd szedni ,es lesz olyan is akit nem.
en 1,5 voltam pincerno ,csakazert is voltam mindenkivel kimert ,nem ismerkedtem ,nem fogadtam el ha meg akartak hivni.
nem tudom ,miert ez a sztereotipia ,hogy a pincernok konnyuveru ,buta nok?
@23:27
Szerintem senki sem mondta, hogy a pincérnők könnyűvérű nők lennének, én sem mondom.
Való igaz, hogy különböző személyiségűek, viszont a felszedésükhöz tényleg kell valamilyen módszer, a következő okokból kifolyólag:
1. Mivel munkában vannak, nem igazán érnek rá beszélgetni.
2. Szinte minden pasi őket akarja felszedni [ha csinos]. (Volt egy pincérnő osztálytársnőm, ő mesélte, hogy sokan flörtölgettek vele).
Következtetés: Egy pincérnő nem fog csak úgy akárkivel leállni...
Teljesen nyilvánvaló tehát, hogy kell valamilyen módszer, amiből el tudjuk érni, hogy a pincérnő legalább egy pár percet szánjon ránk, amíg megbeszélünk egy randit, vagy legalább ideadja a telefonszámát.
Szerintem ebben nincs semmi rossz.
>nagy borravaló, kaja dicsérése, szemezés, finom érintés
Lol, persze. A pincérnőkkel mindenki ezt csinálja, le se szarják, ez a munkájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!