Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti besértődnétek egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti besértődnétek egy lány szájából a "mennyei megyei" kifejezésen?

Figyelt kérdés

Elmondta, hogy ő bizony focizgat komoly szinten. Hát rákerestem az mlsz adatlapján és ott megye 2 van, tavaly meg 3 meccsen volt összesen.

Mit kell hazudozni? Utána meg, hogy az nagyon komoly futball, erős a mezőny. Igen, 40 fokban is menni kell edzésre, meg csak annyit kell kérdezni, hogy hányra kaptak ki.

Nem leszólásból mondtam. Dícséretes, hogy mozog, meg szerintem a társaság miatt jár az ember.

De a legtöbb fiú annyira nagyra van a megyei focival és a kondizgatással...

2017. szept. 2. 20:21
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#8 Polgári foglalkozás ehhez a szinthez? 😂😂😂

A fél családom megye 2-ben játszik, ha nyernek kapnak egy sört. Itt a meccs pénzt hírből sem ismerik. A benzint fizetik egyedül ki.

2017. szept. 3. 09:47
 12/13 anonim ***** válasza:
11 rossz csapatban játszanak. Pest megyei bajnokságban több mint 10 éve 200 ezres fizetésről hallottam.... na oké lehet hogy az 1.osztály volt de ha a tíz évvel ezelőtti fizuból vonsz le annyit ami egy osztályt számít úgy is kell maradnia valamennyinek.....de mondom lehet máshol másként van. Ami még közbejátszhat hogy Hivatalosan nincs fizetés legalábbis nem komoly, amúgy meg(de maradjunk annyiban nem tudom márcsak mert minden csapatot nem ismerhetek szimplán azt tartom fenn hogy nem totál marhaság amit írtam)
2017. szept. 3. 13:04
 13/13 anonim ***** válasza:
De rossz írányba vittem el a témát( előző vagyok).... akkor a pasid annyira menő mint a fél családod.... kérdés hogy te menőnek tartod e a családtagjaid és elvársz e egy pasitól többet vagy azt zavarja hogy nem adhatja a nagymenőt így a családi körödben
2017. szept. 3. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!