Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti besértődnétek egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti besértődnétek egy lány szájából a "mennyei megyei" kifejezésen?

Figyelt kérdés

Elmondta, hogy ő bizony focizgat komoly szinten. Hát rákerestem az mlsz adatlapján és ott megye 2 van, tavaly meg 3 meccsen volt összesen.

Mit kell hazudozni? Utána meg, hogy az nagyon komoly futball, erős a mezőny. Igen, 40 fokban is menni kell edzésre, meg csak annyit kell kérdezni, hogy hányra kaptak ki.

Nem leszólásból mondtam. Dícséretes, hogy mozog, meg szerintem a társaság miatt jár az ember.

De a legtöbb fiú annyira nagyra van a megyei focival és a kondizgatással...

2017. szept. 2. 20:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
6%
Na tipikusan az a fajta vagy aki mást lefikázol, de ha a te hasonlóan piti dolgaid éri kritika akkor hányod a tüzet mindenfelé, "MIT MERÉSZELSZ?!!!!!" stílusban.
2017. szept. 2. 20:27
 2/13 anonim ***** válasza:
51%
Nem értem mit kell ezen kiakadni.
2017. szept. 2. 20:29
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
Miért ne lehetne ez számára, komoly szint?
2017. szept. 2. 21:14
 4/13 anonim ***** válasza:
44%
Egyébként fel tudsz mutatni valami komolyabb teljesítményt, vagy csak a gúnyolódásban vagy jó?
2017. szept. 2. 21:17
 5/13 A kérdező kommentje:

Ez egyáltalán nem gúnyolodás volt... Azt hittem nevet rajra vagy megtetszik neki, ezek szerint nem.

Röplabda országos 3.hely, de nem ez a lényeg.

2017. szept. 2. 21:20
 6/13 anonim ***** válasza:
9%
Nem focizom, de mit érzékenykedik ilyenen egy sportoló? Azt hittem szeretik ezt a kifejezést.
2017. szept. 2. 21:57
 7/13 anonim ***** válasza:
tipikus focista 😂
2017. szept. 2. 22:21
 8/13 anonim ***** válasza:
Ott se keresnek keveset mondjuk kiegészítő polgári foglalkozás ehhez a szinthez már elkelhet pláne ahogy visszavonulás kor ne nulláról kelljen építkezni
2017. szept. 3. 00:11
 9/13 Estádio de Felchút ***** válasza:

A válogatottunk kikapott Andorrában, a 4 kupacsapatunk úgy zúgott ki a BL/EL elő-előselejtezőkből július-augusztusban, mint annak a rendje, legnagyobb "sztárunk" az arab sivatagban vigéckedő Lambós Bazsi, meg a séróbáró Szolój, akinek vérhólyagosra törte a popeszát a bundásliga sokadik helyezettjének a kispadja.

Szóval a Mennyei bajnokság minden, csak nem komoly... bármely szinten. Írom ezt úgy, hogy élek-halok a fociért.

2017. szept. 3. 00:13
 10/13 Vazul1972 válasza:
#5: Hát, tévedtél, mivel ő úgy látszik komolyan veszi és szereti, gúnyolódásnak érezte amit mondtál.
2017. szept. 3. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!