Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti besértődnétek egy lány szájából a "mennyei megyei" kifejezésen?
Elmondta, hogy ő bizony focizgat komoly szinten. Hát rákerestem az mlsz adatlapján és ott megye 2 van, tavaly meg 3 meccsen volt összesen.
Mit kell hazudozni? Utána meg, hogy az nagyon komoly futball, erős a mezőny. Igen, 40 fokban is menni kell edzésre, meg csak annyit kell kérdezni, hogy hányra kaptak ki.
Nem leszólásból mondtam. Dícséretes, hogy mozog, meg szerintem a társaság miatt jár az ember.
De a legtöbb fiú annyira nagyra van a megyei focival és a kondizgatással...
Ez egyáltalán nem gúnyolodás volt... Azt hittem nevet rajra vagy megtetszik neki, ezek szerint nem.
Röplabda országos 3.hely, de nem ez a lényeg.
A válogatottunk kikapott Andorrában, a 4 kupacsapatunk úgy zúgott ki a BL/EL elő-előselejtezőkből július-augusztusban, mint annak a rendje, legnagyobb "sztárunk" az arab sivatagban vigéckedő Lambós Bazsi, meg a séróbáró Szolój, akinek vérhólyagosra törte a popeszát a bundásliga sokadik helyezettjének a kispadja.
Szóval a Mennyei bajnokság minden, csak nem komoly... bármely szinten. Írom ezt úgy, hogy élek-halok a fociért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!