Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen ragaszkodóak a nők?
Mindig azok tetszenek meg akiknek van csávója, és ezek közül van amelyiknek ronda is a barátja. Meg van aki rosszban is van vele. Van olyan lány ismerősöm akinek 130 kilós barátja volt. Hihetetlen. Nekem igaz, hogy rossz a stílusom, meg sok embert lenézek. Viszont én abban a kritériumban jó vagyok, hogy nem csalom meg akivel együtt vagyok és nem vagyok csúnya sem.
Ezt viszont sok csávónál elnézik a csajok.
Ugye a másik véglet akit nem írtam, hogy undorító ha jól néz ki de más lányoknak is írogat, fűz.
Nem egyszer mondtam egy-egy lány ismerősnek, havernak, hogy bárkit megkaphatna miért van pont az aktuális pasijával?
24 F
Tőlük kellene tanulnia a többi nőnek, illetve azoknak a férfiaknak is, akik mindig a jobbat keresik. Ők megtalálták azt aki mellett boldogok, nem keresnek tovább. Ugyanis (mint mindenki) mindig találnának jobbat, izgalmasabbat, erősebbet, okosabbat, jóképűbbet..., soha nem lenne vége.
36\F
Az én barátomra is van aki azt mondja, hogy nem a leghelyesebb van aki fél tőle :D. És vannak csajok akik meg bolondulnak érte. Talán főleg a rosszfiús külső miatt. Én ezzel tisztában vagyok. (Hisz sok csajnak a foglalt szerszám - nem akartam szebben mondani - a vonzó)
Én a páromat helyesnek látom. Neki is van egy kis pocakja, de nem zavar. A rosszfiús külső mögött egy hatalmas szívű ember van. Aki mindig meg tud nevettetni. Ha haragszok rá sem megy sokáig. És még sorolhatnám. Nem a külső alapján kell mindig ítélkezni ( de megismétlem magam nem csúnya a párom!)
Talán azért vannak együtt, mert szeretik a párjukat?! Ja, hogy erre nem gondoltál.
Talán épp a stílusod miatt nincs barátnőd.
Most megcsalnak mindenkit a nőt, és mindig a gazdagabb 'virágra' szállnak, vagy épp hogy ragaszkodóak? Döntsétek már el!
Gyakorin csak erről a két végletről olvasni.
Egyébként azt én sem értem meg, aki egy bunkóval van együtt, én biztos nem tűrném el, még az is lehet, hogy fel is képelném érte, és úgy hagynám ott.
A kövér/ronda pasikra viszont annyit mondanék, hogy lehet, hogy olyat tudnak nyújtani a lánynak, mint senki más. Lehet, hogy egy hullámhosszon vannak. Exem is igazán kövér volt, mindezt akkor, amikor én nádszálként nyomtam, mert akkor borzasztóan lefogytam. Mindezek ellenére szerettem, pedig tudtam, hogy mást is megkaphatok, sőt, az egész környezetem azt mondta, hogy ej, kaphatnál jobbat is. (Végül ja, szétmentünk, de ez a hedonista életmódja miatt volt, és igen, utána többen is össze akartak velem jönni, a barátomnak sikerült is. <3)
Szóval ja. Azok fölött nem ér ítélkezni, akiknek a pasija azért nem felel meg neked (ez leírva is vicces, mert semmi közöd hozzá), mert szerinted rondák. Ha boldog vagy valakivel, szereted, akkor őt látod a legszebbnek, és ha boldog vagy, miért hagynád el egy szebbért?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!