Mondanátok nekem olyan kutyafajtákat, amik alapból nagyon hűségesek, ragaszkodóak?
Figyelt kérdés
Köszönöm2016. szept. 30. 19:32
1/11 anonim válasza:
Kuvasz, komondor, puli, TACSKÓÓÓÓ
3/11 anonim válasza:
Bull típusú terrierek. De ne ezért válassz ilyen fajtát, kérlek, hanem mert az egész kutya mindenestül megfelel neked :)
4/11 anonim válasza:
A mentett, menhelyes kutyák :)
5/11 anonim válasza:
Önmagában a kutyák hűségesek és ragaszkodóak.
Egyedenként változik melyik az amelyik kevésbé ragaszkodik. Fajtára én ezt nem tudnám lebontani.
Egy yorki is hűséges és ragaszkodó akár csak egy német juhász.
6/11 anonim válasza:
Ez tényleg, nem annyira fajtától, hanem a kutyától függ. Meg amúgyis az összes kutya az, legalábbis azzal aki neveli. Egy biztos, a menhelyiek nagy eséllyel hűségesebbek és ragaszkodóbbak. Nekem is volt már menhelyi kutyám, elég egy gazdás volt, hozzám nagyon ragaszkodott, de másoktól többnyire tartott.
7/11 anonim válasza:
Azért ácsi, vannak önállóbb fajták, akik tök jól elvannak az ember nélkül is. A maguk módján ragaszkodnak ők is, de nem látványosan. Gondolom a kérdező olyanra gondolt, amelyiknél ez egy egyértelműen látszódó dolog.
8/11 anonim válasza:
Akumi ismerek egy közép ázsiai-t aki elvileg önálló fajta,de annyira embercentrikus, állandóan a gazdái mellett lebzsel :D
Persze foglalkozás függő is. Gondolom amilyek önállóbb fajtát kirakják a kertbe és napi 2x látja a gazdáját az nem lesz annyira ragaszkodó mint az amelyikkel napi szinten foglalkozva van elég sokat :)
Szóval egyed,foglalkozás függő is szerintem.
10/11 anonim válasza:
A fajták nagy többsége ilyen. Egy példa: dobermann.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!