Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mit csinálnátok, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok, ha egy pasiról akivel össze akartok jönni kiderülne, hogy PUA?

Figyelt kérdés

Rólam van szó, már 7 éve PUA életmódot élek és van egy ilyen 60 gigabyte PUA anyag ami mind fizetős (tehát nem ilyen ingyenes szar ami terjeng a neten), tehát tényleg hivatásos PUÁK oktatóanyaga. És véletlenül észrevette a csaj, mivel egy teljesen külön meghajtón tárolom ezeket.

Na most, én már nem is azért nézek PUA anyagokat, mert annyira hiszek benne, egyszerűen azért, mert megnyugtat, és ha csak hetente hallok egy-egy új információt már az is több mint a semmi. A legtöbb ember teljesen értelmetlenül tölti a szabadidejét, én legalább a saját személyiségemet építem, fejlesztem, ahelyett, hogy mondjuk egy teljesen értelmetlen sorozatot bámuljak. Jobban érdekel a csábítás pszichológiája, a párkapcsolatok dinamikája mint valami istenverte focicsapat, Reál vagy Bárszá? Kit érdekel? Mintha nem lenne tök mind1, úgyis mindig az a két spanyol csapat játszik egymást ellen és egyszer ez egyszer az nyer. És? Ettől semmivel nem jut előrébb az ember. Ez olyan mint a Game of Thrones, effektíve egy teljesen értelmetlen mihaszna időtöltés.

Miért baj az, hogy én inkább PUA anyagot nézek és hallgatok vagy olvasok, más értelmetlen dolog helyett?

2017. szept. 2. 15:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Azt látom, pár éve szinte hajtóvadászat indult egy PUA, Julien Blanc ellen, amit pont a média gerjesztett. Tök mindegy, mi az igazság, csak el lehessen adni a szenzációs sztorit jó pénzért, az sem baj, ha közben ezzel tönkreteszik pár ember életét.
2017. szept. 4. 21:29
 22/22 Diavolino44 ***** válasza:
#21 a PUA sosem lesz mainstream, engem mar regota nem erdekelnek masok mit mondanak a puarol, mert a legtobb esetben, olyanba kotnek bele ami valoban hulyeseg s ezzel az egeszet azonositjak az egesz Pua-t. Julien-t szerintem otthon azt se tudjak eszik-e vagy isszak. Amugy ot pont nem szeretem, az o modszere csak keves embernel mukodik. A legtobb srac akinek problemaja van low-energy guys. Nagyon meg kell magukat eroszakolni, ha sikeresek akarnak lenni, egy fun-fun-fun + self-amusement tipusu gameben.
2017. szept. 4. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!