Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok, ha egy pasiról akivel össze akartok jönni kiderülne, hogy PUA?
Rólam van szó, már 7 éve PUA életmódot élek és van egy ilyen 60 gigabyte PUA anyag ami mind fizetős (tehát nem ilyen ingyenes szar ami terjeng a neten), tehát tényleg hivatásos PUÁK oktatóanyaga. És véletlenül észrevette a csaj, mivel egy teljesen külön meghajtón tárolom ezeket.
Na most, én már nem is azért nézek PUA anyagokat, mert annyira hiszek benne, egyszerűen azért, mert megnyugtat, és ha csak hetente hallok egy-egy új információt már az is több mint a semmi. A legtöbb ember teljesen értelmetlenül tölti a szabadidejét, én legalább a saját személyiségemet építem, fejlesztem, ahelyett, hogy mondjuk egy teljesen értelmetlen sorozatot bámuljak. Jobban érdekel a csábítás pszichológiája, a párkapcsolatok dinamikája mint valami istenverte focicsapat, Reál vagy Bárszá? Kit érdekel? Mintha nem lenne tök mind1, úgyis mindig az a két spanyol csapat játszik egymást ellen és egyszer ez egyszer az nyer. És? Ettől semmivel nem jut előrébb az ember. Ez olyan mint a Game of Thrones, effektíve egy teljesen értelmetlen mihaszna időtöltés.
Miért baj az, hogy én inkább PUA anyagot nézek és hallgatok vagy olvasok, más értelmetlen dolog helyett?
"ingyenes szar"
Oreg, az osszes PUA anyag szar :D legyen fizetos vagy sem.
"Ez olyan mint a Game of Thrones, effektíve egy teljesen értelmetlen mihaszna időtöltés. "
Mert aztan a PUA hasznos :D
Ebbol a par mondatodbol egy normalis ember leszuri, hogy miert nincs kapcsolatod. Te pedig biztos csak annyit latsz, hogy "a nok gonoszak, te pedig randa vagy"..
60 gb? Az igen, nem keves penzt elszortal erre. En sem neznem jo szemmel, szakitasra adna okot: nem tudnek benned bizni, ugy ereznem, mas vagy, mint akit megismertem. Bosszantana, hogy neked a csajozas ezt jelenti, 60 gigabajtnyi anyagot, amik a valo eletben nem ernek sokat. A kapcsolatunknak nem lenne jovoje, hisze egy veszekedesnel vagy egy boknal is azt ereznem, hogy ez taktika es nem egyenlo felkent, a parodkent tekintesz ram.
mas kerdes, hogy ossze sem jonnenk, mert atlathatoak es fantaziatlanok a modszereitek.
Nem tuom mennyire akarod kiugrasztani a nyulat a bokorbol ezzel a kerdessel, de valaszolok. En sose tagadtam senki elott, hogy erdekel a pua, s legkevesbbe sem erdekel masok velemenye. Az, hogy jelenleg ilyen a szemelyisegem az a pua-nak koszonheto, ha nem tetszik lehet lelepni.
Ugynezt tancsolom neked is. De en ezt elve nem ertem, nekem is a legfobb "hobbim" a pua. De en imadok rola beszelni! Iszonyuan erdekes tema, hogy bizonyos dolgokat, hogyan latnak a nok, sot nalam egyfajta szuro is. Pl ha azt mondja 4-5 csaj, hogy ez hulyeseg, vagy ez nem mukodik akkor tuom, hogy azt nem kell eroltetni.
De most ugy oszinten, minek irtad ki a kerdes? Az, hogy ferfi vagy s szexet akarsz az szegyenleni valo dolog ebbe a tarsadalomba, nana, hogy mindenki le fog oltani.
"A kedvenc PUA-s megnyilvánulásom az, amikor aláássák a nő önbecsülését és megrongálják az önképét azért, hogy ezzel a nő odafigyeljen magára mert mindenhol vetélytársakat fog látni, és ne vegye készpénznek a kapcsolatot..."
Ilyet nem tudom, hol olvastál. Szerintem kevered a negeléssel, aminek a lényege, hogy szórakozóhelyen letörd azt az egós "magasan hordom az orrom, mert elérhetetlen hercegnő vagyok, akit minden férfi akar" szerepet, amit egyes nők a folyamatos külső validáció miatt magukra vesznek. Az egóját töröd le egy kicsit és nem az önbecsülését, hogy a maszk mögé kerülve a valódi emberrel tudj kommunikálni. Viszont ez a technika is már elavultnak számít, az un. "direkt naturál" stílus követői nem használják, mert abból indulnak ki, hogy ha te rendben vagy önmagaddal és hitelesen kommunikálsz, akkor a nő is feloldódik melletted és nem érzi szükségét az ilyen játszmáknak.
De egy újságcikkben vagy leleplező riportban leírva ez mennyivel unalmasabban hangzana, mint a "PUÁ-k jó pénzért arra tanítanak meg tanfolyamokon, hogyan rongáljuk szegény nők önbecsülését". :D
"Ezek a témára való egészen minimális rálátást is nélkülöző válaszok ("pár hónapja elolvastam Nicholas Victorról egy lejárató cikket a Blikkben és azóta máris mindent tudok a témáról") mindig szórakoztatóak. :DDD "
Én pl. az itteni férfiaktól informálódtam. Blikket nem olvasok, ellenben újságíróként dolgozom (nem bulvárlapnak), és a dolgok nem úgy mennek, ahogy elképzeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!