Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha kiderülne hogy az új párotoknak csak 8 cm-es a nemi szerve erektált állapotban?
Ha te csak a méretet nézed, akkor igazán értelmes lehetsz...
Mert biztosan emiatt a szám miatt szeretsz vagy éppen nem szeretsz valakit... majdnem jót nevettem...
Csokitortát! Azt szeretem. :)
Egyébként nyilván szexelnénk, ha már áll neki. Komolyan nem értem, hogy a végtelen info tárházában (internet), mi ez az ostobaság a méretről még mindig ha farokról van szó.
Meglepődnék... mert heteró vagyok.
F/28
Undorító ilyesmiért ítélkezni a nők felett. A tény ettől még az, hogy 8 centit nem igazán lehet érezni, és azért valljuk be, ez extrémen kicsi méret. Nem akarok senkit megbántani, de ez van. 12-14 centivel az ég világon semmi baj, de 8 nagyon durva.
Én elhiszem, hogy erről nem tehet egy férfi sem, de ezért ne a nő legyen már kielégületlen akár évekig tartó kapcsolatban, akár egész életében, mert ő sem tehet róla hogy ez van. Már miért a nőnek kellene ezért bűnhődni? Teljesen jogos ha emiatt valaki szakítani akar.
A férfiak sem lennének együtt olyan nővel akivel nem élvezik a szexet, szóval hagyjuk az álszent dumát.
Én szakítanék. Jöhet a sértett büszkeségű képmutató srácok lepontozása.
Aki ilyen pénisszel rendelkezik, lehet jobb lenne ha szűz partnert keresne. Ott talán több esély van tartós kapcsolat kialakítására.
Volt benne részem. Mellesleg az tény hogy 8 cm ha még vékony is, nem tudsz vele mit kezdeni egyszerűen nincs olyan póz hogy be tudjon hatolni.
a srác amúgy aranyos volt és nem ezért szakítottunk - távkapcsolat lett volna. Ki lehet elégülni más úton-módon is.
Engem nem zavarna. Ha valakivel kapcsolatom lesz, akkor már szeretni fogom, mire oda jutunk, hogy a mérete kiderül. Ha pedig szeretem, akkor emiatt nem fog elmúlni a szerelem a részemről.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!