Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit csinálnátok ha számotokra nagyon kedves aranyos pasi aki nagyon nem vonzó nektek elkezdené csókolgatni a nyakatokat?
Kedves, aranyos pasi nem áll neki csak úgy csókolgatni a nyakamat.
Ilyet a perverz állatok csinálnak, akiknek kangörcse van, és elfelejti megkérdezni, hogy beleegyezek-e bármibe...
Egyébként gond nélkül bemutatnám rajta mindazt, amit önvédelemből tanultam. Egy jó negyedórás elfoglaltság lenne mindkettőnknek, de én élvezném...
Azt sem tudom elképzelni, hogy olyan közel tudjon jönni bárki, akit nem én akarok, hogy csak úgy elkezdhesse csókolgatni a nyakam.
Biztos, hogy nem hagynám, ha nem akarok tőle semmit. Szánalomból meg pláne nem tennék ilyet és normális pasi nem is akarná így.
Ó hát persze, és együttérzésből azt is hagynám, hogy megdugjon, mert szegénykének más öröme sincs a nőkből...
Amikor ilyen megfordul a fejedben, nem jössz rá, hogy a barátod szexuális tárgyként akarod kezelni, akin kiéled a vágyaid, anélkül, hogy ebbe ő beleegyezne, neki jó lenne, vagy akarná?
Vagy neked mindegy, ha közben undorodik is, mert neked jó?
Egyébként nagyjából az a hozzáállás az, ami miatt nem lesz neked soha csajod....
Ki akar úgy dugni, hogy egye fene, eltűröm szánalomból, neki jó lesz...
Te meg kiéled rajta a vágyaid, ami csak neked élvezet.
Attól még hogy kedves aranyos nem lehetnek szexuális vágyai?
Tudom a lányok nem tudják azt felfogni milyen az ha nincs, mert mindig találhatnának pasi szexre.
Amúgy ha megkérdezné, akkor engednétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!