Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit csinálnátok ha ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok ha ez kiderülne? Lapát? 20/l

Figyelt kérdés
Mit tennétek ha ismerkednétek egy pasival és már "majdnem" együtt is vagytok mert tényleg minden klappol, viszont kiderülne, hogy eljárás folyik ellene adócsalás miatt? Egyébként nem vágott fel vagy ilyesmi de egyértelműnek tűnt, hogy gazdag. Ő erre az egészre csak annyit reagált mosolyogva, hogy egy kis felreértrés, nem komoly a dolog.
2017. júl. 16. 19:58
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
En is bunozo vagyok..es? 34f
2017. júl. 16. 20:01
 2/9 anonim ***** válasza:
31%
mar miert kene lapatolni? szeressen teged ez a lenyeg
2017. júl. 16. 20:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Bezzeg hazudni meg csokit lopni nem szabad :,D

30/f

2017. júl. 16. 20:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem kell lapátra tenned, majd megoldja a rendőrség, amikor elviszik mellőled, ne legyen erre gondod! :)
2017. júl. 16. 20:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, az ország fele adót csal, ha beleszámítjuk a részben zsebbe fizetős munkahelyeket és "számla nélkül olcsóbb lesz" megoldásokat is.
2017. júl. 16. 20:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálam semmit nem jelentene ez. Ha megtehetnéd vagy lenne benned annyi zsiványság te is megtennéd. Nekem is vannak fű alatti dolgaim pedig nő vagyok.
2017. júl. 16. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem járnék bűnözővel, de úgyis vele fogsz maradni.
2017. júl. 16. 21:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Megismerkedtél Viktorral? :DDDD
2017. júl. 16. 21:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Én nem szeretném, hogy egyik nap bilincsbe vigyék el és lefoglalják az összes értékünket.(most még persze az ő értékei,de amiket vesz neked a pénzből is lefoglalnák)

Én inkább a tisztességes utat választanám, inkább legyen kevesebb,de az enyém, ne kelljen aggódnom mi lesz.

Persze van különbség adócsalás között. Ha csak kisebb tételről van szó,az nem érdekelne,de ha sok millió,akkor hagynám a fenébe.

2017. júl. 17. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!