Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit csinálnátok, ha kiderülne ez?
Figyelt kérdés
HA megismerkednétek egy 21 éves sráccal, aki nagyon tetszene, és szimpatikus lenne nektek, de még alig ismernétek, szóval nem lenne mély a kapcsolat, és kiderülne, hogy még nem volt kapcsolata, és még nem is csókolózott? Hogyan reagálnátok? Megfordulna a fejetekben, hogy túl sok lenne vele a macera, és inkább nem kezdtek vele? Ja, és légyszíves ne írjátok, hogy nem ciki, mert több lánnyal beszéltem már erről, vagy olyannal, akinek konkrétan volt hasonló tapasztalata, és azt mondta, hogy egy kicsit már cikinek érezte... (a fiú kérdezi).
Fú akkor örülnék titokzatos lesz ,és legalább nem gondolnék arra, hogy mivan ha nem tartós hapsi. Hiszen akkor már szakított, és lehet szerelmi bánata van. Ez nagyon nem tetszene..
De ezt még szűz korba emlitem.
2009. jún. 9. 20:43
2/15 anonim válasza:
Nekem pl. nagyon tetszene, meg sem fordulna a fejemben az, hogy sok vele a macera... lehet hogy csak nem jött szembe neki egy megfelelő lány.. persze furcsa, mert a fiúk esetében ennyi idő korban már az aktív szexuális élet a jellemző. de nekem egyáltalán nem okozna gondot, lehet azért mert még én is szűz vagyok. :)
Keress meg :D 17/L
2009. jún. 9. 21:02
3/15 anonim válasza:
Engem például kifejezetten izgatna, hogy bevezethetek egy tapasztalatlan fiút az élet rejtelmeibe...(nem vagyok "perverz" vagy ilyesmi, de sztem aranyosan tudnak lenni az ilyen pasik:) ->persze csak ha nem reménytelenül tutyi-mutyik)
2009. jún. 9. 21:54
4/15 anonim válasza:
én is pont hogy örülnék:)
2009. jún. 9. 22:53
5/15 anonim válasza:
na akkor itt egy új egyed a piacon - magára mutat :D
(nem eredeti kérdező)
2009. jún. 10. 02:22
6/15 anonim válasza:
A fiú ne izguljon emiatt, ha egy csaj ezért dobja, akkor még jól is jár, hogy hamar megszabadul tőle.
Nem lenne vele sok macera, biztosan gyorsan megtanulna mindent.
2009. jún. 10. 02:35
7/15 anonim válasza:
na akkor egy ellenvélemény.én nem szeretném,hogy velem akarjon tanulni az illető.meg ha előtte nem volt még senkije,és mondjuk ennyi idős,akkor lehet valami gond,és nehogymár én legyek a "megmentő"
2009. jún. 11. 00:14
8/15 anonim válasza:
Ez vicces. Így a srác elég hamar egy ördögi körbe kerülne :)
2009. jún. 11. 07:40
9/15 anonim válasza:
Dettó. Valami van ott, hogy 21 évesen még nem is csókolózott, vagy a falu bolondja vagy nem tudom, de ez már bocs, vicc.
2009. dec. 3. 02:37
10/15 anonim válasza:
Én 19 évesF vagyok nálam ugyanez a helyzet dee én tudom is az okát::P Nem járok sehova se szórakozni mindennap csak a munka van...mikor hazajövök pihenek és ennyi.
Én nem hajszolom a "szerelmet":D ugyis megtalál vagy nem:D akkor meg igy jártam xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!