Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit csinálnátok, ha kiderülne ez?
Figyelt kérdés
HA megismerkednétek egy 21 éves sráccal, aki nagyon tetszene, és szimpatikus lenne nektek, de még alig ismernétek, szóval nem lenne mély a kapcsolat, és kiderülne, hogy még nem volt kapcsolata, és még nem is csókolózott? Hogyan reagálnátok? Megfordulna a fejetekben, hogy túl sok lenne vele a macera, és inkább nem kezdtek vele? Ja, és légyszíves ne írjátok, hogy nem ciki, mert több lánnyal beszéltem már erről, vagy olyannal, akinek konkrétan volt hasonló tapasztalata, és azt mondta, hogy egy kicsit már cikinek érezte... (a fiú kérdezi).2009. jún. 9. 20:41
11/15 anonim válasza:
Hát, szerintem ebben semmi ciki nincs.Nem vagy lemaradva semmiről.Sajnos ilyen lett a világ, hogy 13-14 évesen már alig van, aki szűz, de nehogy azt gondold, hogy ez az etalon, a követendő példa.Én nem bánnám ezt a helyzetet, sőt:)Ha rendes lányt találsz, akivel kölcsönös a szerelem, még büszke is lesz rá, hogy neked ő az első.
12/15 anonim válasza:
Én 22F vagyok, szűz. Volt már barátnőm, kavartam egy-két csajjal, smároltam is, volt tapi meg minden, szóval én nem vagyok teljesen tapasztalatlan, de a szexig sosem jutottam el valamiért (mindegyiküknél más volt az ok). Amikor ilyeneket olvasok, hogy "biztos valami baj van a fiúval" akkor annyira "felháborodom".......... mégis mi baj lenne velünk?? Egyszerűen nem találkoztunk még olyan lánnyal, akivel szívesen megtennénk, ennyi. Nem olyan egyszerű ismerkedni egy olyan srácnak, aki nehezebben nyílik meg idegenek előtt. Nekem speciel van egy elég szűk baráti társaságom, és ritkán találkozom új emberekkel. Persze tudom hogy ez baj, de most csak azért hogy elveszítsem a szüzességem, nem fogok diszkóba járni, és keresni a ribiket, akiknek elég venni egy viszkikólát...
13/15 anonim válasza:
az én barátnöm 22 lesz de még ö sem csókolozott és sexelt senkivel...véleményem szerint azért mert nem ápolja magát...és ettól menekülnek a pasik:-(
14/15 anonim válasza:
Én rohadtul nem foglalkoznék olyan emberekkel, akik azt mondják, hogy ez ciki. Nekem ez tetszene is, de embereket tényleg nem ilyen alapon kellene el/megítélni. Én is 20 éves voltam, mikor először csókolóztam (lány vagyok). Na és akkor mi van? Szerinted ez miért is ciki?
15/15 anonim válasza:
Még nem mocskolt be senki, tök jó! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!