Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves nőként már valóban lehetetlen ismerkedni?
#19:
Te mivel biztatnál egy 30 éves nőt aki nem találja a párját?
Azzal, hogy ne itt ismerkedjen?
Bírom mikor itt osztják azt észt, hogy a kérdező mit ne tegyen.
Az igazi kérdés mindig az, hogy mit tegyünk hogy jobb legyen.
De lehet. Halkan megsúgom neked, hogy én 29 éves férfi vagyok, diplomás, rendesen dolgozó, nem ronda és nem is igénytelen, nincs is káros szenvedélyem és sok minden érdekel, vannak hobbijaim is, még sincs senkim hosszú ideje.
29F
20-as jó helyen kapisgál.
van olyan jól kinéző nőismerősöm, aki nem talált normális párt egész életében.
Az átlagos külsejű, becsületes pasik nem kellettek soha neki, mert nem elég izmosak, nem elég helyes arcúak, stb.
Az alkooloista, bunkó drogos jó volt neki, mert jóképű volt és izmos. Szóval ha nincs partner, sokszor magunkba is illene nézni ahelyett, hogy a másik nemet szidjuk.
"Nem tetszenek általában a más nők, illetve a média szerint túl helyesnek mondott férfiak. Az izmos pasik meg pláne nem."
- Az a baj ezekkel a kijelentésekkel, hogy ez csak addig igaz, amíg nem találkoznak személyesen is ilyennel, azaz nem áll ott az orruk előtt...:D innentől kezdve mindenki tudja mi a mondat vége. :)
"Mindig magamhoz hasonló embereket keresek, csak aztán kiderül, hogy nem egy az érdeklődési körünk."
Mi lenne, ha olyan közegben keresnél, ami érdekel.
Én például szeretek túrázni, utazni, régen rájöttem, hogy jobban járok, ha ilyesmi közegben ismerkedem, mintha mondjuk szórakozóhelyen teszem, aztán az első ilyen hétvégén derül ki, hogy a hölgynek csak körömcipője van, és esélytelen, hogy velem jöjjön, de azt is utálja, ha komplett napokra eltűnök.
35 feletti egyedülállóként nem szeretném azt gondolni, hogy azért vagyok egyedül, mert nem vagyok normális, ahogy az a rengeteg ember sem, aki magányos ebben a korosztályban.
Egy nagyon hosszú párkapcsolatom ért véget harminc felett, és mivel nem vágyom egy éjszakás nőcskékre, vagy olyanokra, akiknek annyi eszük nincs, hogy 2 perc alatt meg lehet dumálni őket bármire, így egyedül vagyok.
De ezzel nagyon nem vagyok különleges helyzetben, ha a munkahelyemen körülnézek, akkor rengeteg 30+ egyedülálló férfit és nőt látok.
"Pont 35 felett van az, hogyha nincs gyerek akkor már nagyon akar az ember."
Én ugyancsak 28 vagyok de marhára nem akarok gyereket.
Nem hiszem h ez 7 év múlva megváltozna.
"Én ugyancsak 28 vagyok de marhára nem akarok gyereket. "
Azért mert te nem akarsz belátható időn belúl gyereket, ne ez tekintsük már normálisnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!