Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves nőként már valóban lehetetlen ismerkedni?
Nem hiszem hogy minden normális férfi foglalt lenne 30 fölött. Sokan éppen akkora válnak "normálissá", merthogy addig gyerekesek voltak, és csak a bulinak és csajozásnak éltek. Persze van aki megmarad ezután is ilyennek, és van akikre már lecsaptak a nők, de bőven vannak olyanok, aki ekkor kezdenek tartós kapcsolat után nézni, mert családot alapítanának. Nem lehet hogy pont ezeket nem veszed észre, mert esetleg nem tartoznak abba a bizonyos top 20%-ba, akikre a nők általában áhítoznak? Nagyon sok férfi szeretne találni egy értelmes és kedves 30-as nőt, de valahogy nem igazán jön össze nekik...
2017. aug. 30. 12:10
11-esnek valamennyire igaza van, de itt meg az a gáz, hogy ezek családalapítós pasik. Ha nem akarsz gyereket, jobb egyedül.
2017. aug. 30. 12:17
Hát nem tudom, én normális, intelligens, egyetemet végzett mérnök vagyok, de nem akarok 35 éves korom előtt még családot. Akkor meg egy fiatalabb 23-31 éves nőt tervezek majd családalapítás céljából. És majdnem minden férfi akit ismerek azok hasonlóan gondolkodnak mint én, tehát biztos van ilyen férfi. A mai világban tényleg az van, hogy a férfiaknak később jön meg a sikerük az ellenkező nemnél mint a nőknek. Egy nőt már 18 évesen felfalnak a férfiak, egy férfit meg még férfi számba sem vesznek ilyen 26 éves kora előtt. Ezért nyilván a férfinak is kell egy ilyen cirka 10 év amíg kiélik magukat. A nőknek is megvan ennyi bőven, szóval ezt így érzem igazságosnak.
2017. aug. 30. 12:31
Én 33 éves voltam, mikor megismertem a férjemet. Ő fél évvel korábban lépett ki egy hoszzú kapcsolatából. Néha csak azon múlik, hogy mikor találkozol valakivel. Fél évvel korábban még foglalt volt.
2017. aug. 30. 12:45
Nem lehetetlen, de ne itt ismerkedj!
2017. aug. 30. 13:04
2017. aug. 30. 13:07
Egyébként tényleg nem értem.
A haverok, kollégák között szétnézve azt látom, hogy egy éjszakást/szeretőt kétféle férfi ismerősöm keres:
- akinek lyuk-lyuk elven bárki megfelel (őket azért elég könnyű kiszórni)
- az igazi jópasik, akik 5 perc energiát nem tesznek az egészbe, minden ujjukra 3 nő jut. Őket nem olyan könnyű kiszúrni, de ha egy kicsit odafigyelsz, és kiderül, hogy az elmúlt fél évben 3 kapcsolata volt, akkor azért lehet sejteni, hogy csak egy újabb trófea leszel.
Mi többiek jellemzően így 35+ már inkább komoly kapcsolatot keresünk, és nem cicázni akarunk szertővel meg alkalmival.
2017. aug. 30. 13:34
29F vagyok, és a Tindren 18-32 év re van állítva a filterem, tehát lehetnél akár 32 éves is, ha bejössz engem nem zavarna ha 3 évvel idősebb vagy nálam és lehetsz akár 32 éves is ;).
Sok sikert, ne add fel :* (puszi).
2017. aug. 30. 13:53
"Sok sikert, ne add fel :* (puszi)."
LOL :D
Hát ez marha férfias volt, erre bármelyik 30+ éves nő ugrani fog.
Legalább annyi vér lett volna a pucádban, hogy ráírsz a csajra, ehelyett a szánalom helyett. (mellesleg azt se tudod, hogy merre él, hogy néz ki, de azért ajánlod magad)
2017. aug. 30. 14:11
A minden-pasi-csak-dugni-akar problémával csak azok a nők küzdenek, akik túl jó pasit akarnak fogni, mármint magukhoz képest. Ha 30 évesen komoly kapcsolatot szeretnél, akkor tudomásul kell venned, hogy csakis a saját szinteden fogsz ilyen férfit találni, de abból lesz bőven.
2017. aug. 30. 14:33
Kapcsolódó kérdések: