Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 éves nőként már valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves nőként már valóban lehetetlen ismerkedni?

Figyelt kérdés
Az olyan férfiakat szeretem akivel értelmesen eltudok beszélgetni, intelligensek, normálisak. Neten ismerkedem és a legtöbb férfi két mondat után rátér a szexhiányának az elemzésére, barátnőimnek is mutattam, és egyetértenek abban, hogy gáz a felhozatal. Pedig sehol nem írok olyat, hogy egyéjszakást vagy szeretőt keresnék. Már arra is gondoltam, hogy talán külföldi férfiakkal kellene ismerkednem vagy nem tudom.
2017. aug. 30. 11:54
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
77%
Nem hiszem hogy minden normális férfi foglalt lenne 30 fölött. Sokan éppen akkora válnak "normálissá", merthogy addig gyerekesek voltak, és csak a bulinak és csajozásnak éltek. Persze van aki megmarad ezután is ilyennek, és van akikre már lecsaptak a nők, de bőven vannak olyanok, aki ekkor kezdenek tartós kapcsolat után nézni, mert családot alapítanának. Nem lehet hogy pont ezeket nem veszed észre, mert esetleg nem tartoznak abba a bizonyos top 20%-ba, akikre a nők általában áhítoznak? Nagyon sok férfi szeretne találni egy értelmes és kedves 30-as nőt, de valahogy nem igazán jön össze nekik...
2017. aug. 30. 12:10
 12/35 anonim ***** válasza:
61%
11-esnek valamennyire igaza van, de itt meg az a gáz, hogy ezek családalapítós pasik. Ha nem akarsz gyereket, jobb egyedül.
2017. aug. 30. 12:17
 13/35 anonim ***** válasza:
42%
Hát nem tudom, én normális, intelligens, egyetemet végzett mérnök vagyok, de nem akarok 35 éves korom előtt még családot. Akkor meg egy fiatalabb 23-31 éves nőt tervezek majd családalapítás céljából. És majdnem minden férfi akit ismerek azok hasonlóan gondolkodnak mint én, tehát biztos van ilyen férfi. A mai világban tényleg az van, hogy a férfiaknak később jön meg a sikerük az ellenkező nemnél mint a nőknek. Egy nőt már 18 évesen felfalnak a férfiak, egy férfit meg még férfi számba sem vesznek ilyen 26 éves kora előtt. Ezért nyilván a férfinak is kell egy ilyen cirka 10 év amíg kiélik magukat. A nőknek is megvan ennyi bőven, szóval ezt így érzem igazságosnak.
2017. aug. 30. 12:31
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Én 33 éves voltam, mikor megismertem a férjemet. Ő fél évvel korábban lépett ki egy hoszzú kapcsolatából. Néha csak azon múlik, hogy mikor találkozol valakivel. Fél évvel korábban még foglalt volt.
2017. aug. 30. 12:45
 15/35 anonim ***** válasza:
82%
Nem lehetetlen, de ne itt ismerkedj!
2017. aug. 30. 13:04
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Rossz helyen keresgélsz!
2017. aug. 30. 13:07
 17/35 anonim ***** válasza:

Egyébként tényleg nem értem.

A haverok, kollégák között szétnézve azt látom, hogy egy éjszakást/szeretőt kétféle férfi ismerősöm keres:

- akinek lyuk-lyuk elven bárki megfelel (őket azért elég könnyű kiszórni)

- az igazi jópasik, akik 5 perc energiát nem tesznek az egészbe, minden ujjukra 3 nő jut. Őket nem olyan könnyű kiszúrni, de ha egy kicsit odafigyelsz, és kiderül, hogy az elmúlt fél évben 3 kapcsolata volt, akkor azért lehet sejteni, hogy csak egy újabb trófea leszel.

Mi többiek jellemzően így 35+ már inkább komoly kapcsolatot keresünk, és nem cicázni akarunk szertővel meg alkalmival.

2017. aug. 30. 13:34
 18/35 anonim ***** válasza:
35%

29F vagyok, és a Tindren 18-32 év re van állítva a filterem, tehát lehetnél akár 32 éves is, ha bejössz engem nem zavarna ha 3 évvel idősebb vagy nálam és lehetsz akár 32 éves is ;).

Sok sikert, ne add fel :* (puszi).

2017. aug. 30. 13:53
 19/35 anonim ***** válasza:
83%

"Sok sikert, ne add fel :* (puszi)."

LOL :D

Hát ez marha férfias volt, erre bármelyik 30+ éves nő ugrani fog.

Legalább annyi vér lett volna a pucádban, hogy ráírsz a csajra, ehelyett a szánalom helyett. (mellesleg azt se tudod, hogy merre él, hogy néz ki, de azért ajánlod magad)

2017. aug. 30. 14:11
 20/35 anonim ***** válasza:
81%
A minden-pasi-csak-dugni-akar problémával csak azok a nők küzdenek, akik túl jó pasit akarnak fogni, mármint magukhoz képest. Ha 30 évesen komoly kapcsolatot szeretnél, akkor tudomásul kell venned, hogy csakis a saját szinteden fogsz ilyen férfit találni, de abból lesz bőven.
2017. aug. 30. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!