Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Mit gondoltok az "apu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit gondoltok az "apu testű" férfiakról?

Figyelt kérdés

Itt egy cikk róla:

[link]

2017. aug. 29. 20:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Alapból nem ez tetszik. De a ferjemnel nem zavar, hogy "apu testű" lett, így is imádom.
2017. aug. 29. 20:47
 12/12 anonim ***** válasza:
91%

Egy nagyon jóképű pasival voltam párszor, akinek ilyen "apu teste" volt. Rájöttem, hogy akármennyire is szeretném, nem vonz ez az alkat, nem tudok rá felizgulni.

Meg lehet érte kövezni, lehet ezért felszínes vagyok, de nem tehetek arról, ha valami nem vonz.

Nem kell, hogy izomhegyek legyenek a pasin, csak ne legyen löttyedt! 25N

2017. aug. 29. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!